fbpx

Ne čakaj na maj, pohiti z rezervacijo že zdaj!

Novice

Že veste kam vas bo letos vodila pot za prvomajske praznike ? Ubežite vsakdanjemu stresu in hitenju, spočijte svoje misli in duha na najlepših kotičkih slovenske obale. Privoščite si pravi pomladni majski oddih, naužijte se svežega morskega zraka in pustite se razvajati ob prijetno toplih sončnih žarkih. V ta namen so vam v hotelih Bernardin […]

Že veste kam vas bo letos vodila pot za prvomajske praznike ? Ubežite vsakdanjemu stresu in hitenju, spočijte svoje misli in duha na najlepših kotičkih slovenske obale. Privoščite si pravi pomladni majski oddih, naužijte se svežega morskega zraka in pustite se razvajati ob prijetno toplih sončnih žarkih. V ta namen so vam v hotelih Bernardin pripravili oddih po vaši meri v Portorožu, Strunjanu in Izoli. Njihova skupina animatorjev je poskrbela za bogat animacijski program, poseben program za otroke v sklopu Mini Cluba Billy.

Ponujajo vam vrsto ugodnosti kot je brezplačno bivanje za prvega otroka do 12 let, največje notranje bazene z ogrevano morsko vodo ter wellness centre, brezplačen wi-fi internet, brezplačno izposojo koles, hotele tik ob morju, brezplačno parkiranje in še kaj bi lahko našteli.

Poleg tega bodo njihove najmlajše goste letos pričakala tudi nova otroška igrala na travniku tik ob morju in sicer v hotelskem naselju Bernardin v Portorožu kot tudi v  San Simonu v Izoli.

 

Prednosti  pomladno – prvomajskega  oddiha so kot na dlani, le dobro uro ali dve in ste na obali. Zakaj bi odlašali, rezervirajte si počitnice doživetij po vaši meri, v Hotelih Bernardin. Več o ponudbi najdete na www.bernardingroup.si ali pokličite na brezplačno številko 080 1119.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!