fbpx

Kompasova Evropa in Sanjska potovanja 2015/2016

Novice

V turistični agenciji Kompas ponosno predstavljamo še dva kataloga, ki zaokrožujeta spomladansko produkcijo …

V turistični agenciji Kompas ponosno predstavljamo še dva kataloga, ki zaokrožujeta spomladansko produkcijo, in ponujata širok spekter potovanj po Evropi 2015/2016 ter v sanjske in skrivnostne dežele.

V katalogu Evropa 2015/2016 smo stkali zgodbo iz tisočih zgodb, ki so nastajale skozi stoletja. Poleteli bomo v najbolj zanimive konce Evrope, v Pariz, Amsterdam, St. Petersburg, Italijo, na južni Jadran, proti Mediteranu, v Grčijo k Zevsu … Potovali bomo tudi z ladjami po rekah, jezerih, morjih in oceanih, si ogledovali gradove, palače, cerkve in trdnjave — in spoznavali različne kulture posameznih narodov. S posebnim navdušenjem in pozornostjo smo pripravljali programe za družine z otroki. Obiskali bomo zabaviščne in tematske parke, safarije ter živalske vrtove. Tudi letos boste v Kompasovi družbi lahko doživeli veličastne prestolnice, ljubke vasice in fantastične pokrajine. Pomirjujoči in dišeči nasadi sivke, misteriozni orientalski Carigrad, vedno moderni London ali »zeleno, ki te ljubim zeleno«. Vsak delček celine s svojo skrivnostno lepoto presega pričakovanja na svoj način. Tudi letos smo pripravili najbolj očarljive zaklade Skandinavije, še neodkrite dele Montmartra v Parizu ter poti, kjer vas bo navdušilo grško dostojanstvo. Islandija, »kljubovalni konec sveta«, kjer se ledeniki in ognjeniki še vedno bojujejo za prevlado.

Če pa ste se letošnjo pomlad odločili za pravo potovalno razvajanje, Kompas vabi v sanjske in najbolj skrivnostne dežele sveta, na vseh pet celin, ki so predstavljene v katalogu Sanjska potovanja 2015/2016. Približajte se drugačnim kulturam, prepustite se razgibanosti pokrajin sveta in zaživite svoje sanje. Sanjati v vseh jezikih tega sveta in na vseh kontinentih zveni enako. Vabijo vas sončna Avstralija, zelena Nova Zelandija, eksotični Pacifik, vroča Azija (Japonska, Korejo, Kitajska,Vietnam, Malezija, Indonezija, Šrilanka, Maldivi,…), čudovita Bližnji in srednji vzhod (Dubaj, Perzija, Oman), črna Afrika (Maroko, Kenija, Južna Afrika, Namibija,…), čarobna severna Amerika s Kanado, radoživa Latinska Amerika (Kuba, Mehika, Brazilija, Argentina, Peru, Venezuela, Bolivija,…) ter skrivnostne dežele (Jordanija, Izrael, Egipt, Perzija, …).

Kot vsako leto je tudi v letošnjem zgodnja prijava povezana s popusti. Popusti za zgodnje prijave so do 200 € na osebo za potovanja po Evropi in veljajo do 16. 5. 2015 oziroma do 80 € za prijave na Sanjska potovanja in skrivnostne dežele do 60 dni pred odhodom.

Poiskali smo datume odhodov, ko so storitve ugodnejše. Te posebno ugodne smo pri porgramih v katalogu označili z ikono »NORI DATUM = NORA CENA«.

V sodelovanju z dvema slovenskima založbama, Celjsko Mohorjevo družbo in Založbo Modrijan, smo vpeljali rubriko Kompasov bralni kotiček. Pred potovanjem in po njem radi razmišljamo o krajih, ki jih bomo oziroma smo jih obiskali. V katalogih so navedeni bralni namigi, ki so v takšni in drugačni povezavi z deželami iz Kompasovih programov. Ob branju imenitne literature bodo vaši potovalni spomini vedno živi.

Posebno pozornost smo namenili potovanjem z otroki in pripravili ugodnosti za družine.

 

Na pot »komot« smo poimenovali možnost doplačila prostega dodatnega sedeža poleg vas na avtobusu ali rezervacije potovanja v poslovnem razredu, kadar se potuje z letalom.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

V svetu potovalnih ugodnosti KompasPlus pa ste Kompasovi potniki za zvestobo vedno nagrajeni. Več na www.kompasplus.si.

Pripravili smo tudi nagradno igro s privlačnimi nagradami. Vabimo vas tudi, da nam zaupate svojo ljubezensko zgodbo ali zgodbo svojega doživetja, do 1. 6. 2015; najboljšo bomo nagradili in objavili v Kompasovem smerokazu.

Res je širen ta naš svet! Izberite si potovanje, ki si ga zares želite. Za udobje in brezskrbnost bomo poskrbeli v Kompasu! Želimo vam prijetno listanje, sanjanje in izbiranje.

Za podrobnosti in rezervacije vas vabimo, da pokličete v Kompasov klicni center na 01 2006 111 ali nas obiščete v najbližji poslovalnici Kompas. Vsa Kompasova ponudba je zbrana in vedno dostopna na www.kompas.si.

oglasno sporočilo


Sledite nam


RSS Ustavi se!