fbpx

Jesen v Kranjski Gori

Novice

Šola se še dobro začela ni, otroci pa so vas že ničkolikokrat vprašali kdaj bodo spet počitnice.

Res bodo hitro, še prej pa nekaj vikendov ali par prostih dni, ki jih izkoristite za kratek pobeg v naravo, stran od vsakodnevnega vrveža.

KAM? V KRANJSKO GORO!

Ponudba je res široka in raznolika in Kranjska Gora z okolico nudi vse kar potrebujete za popoln oddih. Še posebej je zaželena pri  tistih,  ki želijo  svoje  proste  trenutke preživeti aktivno in v naravi. Obkrožena z gorami in zelenimi gozdovi je odlično izhodišče za vse pohodnike in ljubitelje sprehodov v naravi ter kolesarjenja in rolanja. Poleg  mnogih sprehajalnih poti je na  razpolago več kilometrov kolesarskih poti, ki vodijo v sosednjo Italijo in Avstrijo. 

Oglejte si Planico v zeleni preobleki, odkrijte skrivnost izvira Save Dolinke v Zelencih, osvežite se ob razpršenih kapljicah Špikovih slapov, naj vas objame gorovje v romantičnem Tamarju, na Tromeji s pogledom zaobjemite kar tri države naenkrat ali pa se odpravite na odkrivanje ponudbe naših sosedov. Adrenalinski navdušenci boste dneve lahko zapolnili s spusti v kolesarskem parku. Adrenalin pa se vam bo povišal tudi na poletnem sankališču Besna Pehta, najbolj pogumni pa se lahko spustite po jeklenici po hrbtišču velikanke v Planici.  

Da bodo vaši prosti dnevi res popolni, bodo poskrbeli v hotelih Hit Alpinea Kranjska Gora, ki združuje tri hotele hotelov (Kompas, Ramada Resort, Ramada Hotel & Suites) ter apartmajsko hišo Vitranc, wellness centre, gostinsko ponudbo in lastno animacijsko službo, ki poskrbi, da nikomur ni dolgčas. Za jesenske počitnice so pripravili prav poseben paket, ki poleg polpenziona vključuje še piknik košarico, spust po poletnem sankališču in kopanje v bazenih Hit Alpinea.

ZA DOLGČAS NE BO ČASA  

V hotelih je poskrbljeno za zabavo celotne družine. Dneve boste lahko zapolnili z ustvarjalnimi delavnicami,  vodenimi  igrami  in  telovadbo  na  bazenu,  pohodi  z  baklami  in  spoznavanjem  Kranjske  Gore,  predvsem  pa  bo  aktivno,  saj  Kranjska  Gora  z  okolico  nudi  neskončne  možnosti  za šport  in zabavo. Dogajanje  bo  popestril  tudi  Kekec,  ki  bo  z  otroki  zaplesal  v  mini  disku.  Spoznali boste vrsto eksotičnih in domačih živali, igrali metlomet, se preizkusili v Kekčevih igrah, rezljanju buč in zaplesali čarovniški ples.

PREJMITE TURISTIČNI BON ZA ZIMO

Ja, prav ste prebrali tudi tak bon lahko dobite. Vsem, ki boste do konca leta v hotelih in apartmajih Hit Alpinea unovčili turistične bone, bodo podarili turistični bon za zimo! Več…

ŠE NAMIG ZA IZLET

 • ZELENCI 
  Jezerca so »drugi« oz talni izvir Save Dolinke (prvi izvir je v Tamarju)  in so naravni rezervat. Prijeten sprehod ali krajši kolesarski izlet primeren za vse starosti otrok.
 • PLANICA – TAMAR 
  Veste koliko stopnic je do vrha velikanke? Če vam jih ne bo uspelo prehoditi, se ob pobočju lahko odpeljete tudi s sedežnico in najpogumnejši spustite po jeklenici nazaj. In če ste že v Planici, vam priporočamo, da pot še malo podaljšate in se opravite v Tamar. Le-ta je tudi odlična izhodišča točka za vse, ki bi se odpravili tudi na malo zahtevnejše obiske naših gora. 
 • TROMEJA (PEČ)  
  Izredno priljubljena točka izletnikov, je 1508 m visok vrh, ki se dviga nad Ratečami in na katerem je tromeja med Avstrijo, Italijo in Slovenijo.  
 • MARTULJŠKI SLAPOVI 
  Prijetna pot v senci gozdov vas bo vodila do prvega 30 m visokega slapu ter do drugega 100 m visokega slapu. 
 • SLAP PERIČNIK – Mojstrana 
  Slap je izredno zanimiv, saj se pod njim lahko celo sprehodite, visok pa je kar 52 m. Možen je tudi dostop do drugega slapu, pot do njega pa je kratka, a strma. 

Vsi predlagani izleti so primerni za različno fizično pripravljene izletnike, na nekatere vas popeljejo  tudi animatorji Hit Alpinee.  V kolikor bi želeli vam lahko za na pot v hotelu pripravijo tudi kosilo/malico. 

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Storite nekaj zase in svoje najbližje, pustite se razvajati in si privoščite aktiven oddih v objemu gora.

www.hit-alpinea.si ali brezplačna tel. številka 080 88 30 


Sledite nam


RSS Ustavi se!