fbpx

Jesenske skrivnosti za dobro počutje

Sprostitev, Toplice, Wellness

Jesen. Čas, ko se poletna razigranost umiri in ko imamo znova čas zase, za razvajanje. Vstopite v svet udobja, dobrega počutja in sprostitve v osrčju neokrnjene narave in doživite neprecenljivo izkušnjo. Na svoj, a poseben način.

Za tiste, ki želijo začutiti ambient v znamenju svežine in za tiste, ki jih prevzame harmonija življenja so ravno pravšnje Terme Olimia. Za vas poskrbijo z vso pozornostjo, ker si jo zaslužite.

Ponudba Term Olimia je izjemno pestra, raznolika in poleg arhitekturne dovršenosti objektov, ki so vpeti v naravno okolje, ponuja veliko doživljajskih aktivnosti. V naših termah lahko vsak gost najde kotiček zase, za tisto, kar si najbolj želi. Vse to mu lahko v Termah Olimia maksimalno ponudimo, bodisi z željo po miru, sprostitvi, razvajanju ali zabavi, druženju in aktivnemu počitku.

Na eni strani imamo najlepši wellness v Sloveniji – Wellness Orhidelia, ki omogoča vsakemu gostu, da najde svoj intimni kotiček miru in sprostitve, na drugi strani novi Family Wellness Termalija, ki je razdeljen na štiri segmente – Relax je vodna oaza, prostor miru in termalnih užitkov, Family Fun je ultimativni svet vodnih doživetij za vso družino, Svet savn, kjer je med drugim nova meditacijska savna in Spa&Beauty center.

Ob vsej tej raznoliki in kakovostni ponudbi je pomembno izpostaviti, da so Terme Olimia prva selfness destinacija v Sloveniji. Naš animacijski program bogatijo selfness programi, ki imajo skupni cilj. Zastavljeni so tako, da spremljajo posameznika pri odkrivanju najboljšega v njem samem in ga spodbujajo pri ponovnem vzpostavljanju ravnotežja med fizično, čustveno in duhovno ravnjo. Današnji življenjski tempo je neizprosen in žal ne dopušča veliko časa za popolni odklop in sprostitev. V Termah Olimia se tega zavedamo, zato vseskozi razmišljamo en korak naprej. Vsakega gosta na oddihu pri nas prijazno ustavimo, da se zazre vase, preden je dejansko tega potreben.

Dan za selfness v Wellnessu Orhidelia

V Wellnessu Orhidelia sedaj že tradicionalno, vsak 3. petek v mesecu, za naše goste organiziramo Dan za selfness, z brezplačnimi vsebinami za telo in duha, vsakič znova pa k sodelovanju povabimo tudi zunanje goste.

Bralce vabimo, da nam sledijo na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter, kjer redno objavljamo o naših novostih, aktualnih paketih, dogajanju in tako ne bodo zamudili ničesar. Z veseljem odgovorimo na raznorazna vprašanja in svetujemo o izbiri paketov in počitnikovanju pri nas. Spletna stran Term Olimia je ažurna in tam lahko najdete vse informacije na enem mestu.

 


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.