fbpx

Kam na morje z majhnimi otroci?

Potovanja

Bogat izbor aktivnosti in animacije za celotno družino in za vse generacije.

Vsakdo ima povsem drugačne želje: nekateri si napolnijo baterije tako, da se prepustijo sončnim žarkom in bučanju valov, drugi, zlasti mladi, pa nikakor ne morejo biti pri miru.

Trendi kažejo, da se starši radi odločajo za destinacije, kjer najdejo svoj počitniški mir in zadovoljstvo, medtem ko mlajši otroci aktivno in varno preživljajo dopust. Starši so pozorni tudi na potrebe najstnikov, ki v tem obdobju iščejo družbo in sklepajo nova prijateljstva ter lokacije, ki omogočajo, da se povežejo s svojimi mobilnimi napravami.

IMG_4454

V družinskih klubih si lahko starši vzamejo čas zase, podnevi uživajo na plaži, vedoč, da so otroci varni, in da se zabavajo v družbi animatorjev, ki poskrbijo za mnogo zanimivih dejavnosti. Na voljo je obilo razvedrila za vso družino, ki se poveže na čisto poseben način.

klub

Mojca, Kompasova animatorka, je zapisala: “V Kompasovem tradicionalnem družinskem klubu na Mediteranu bomo tudi letos poskrbeli za odlično počutje otrok in sprostitev za starše. Otroci se bodo zabavali v družbi Kompasovih animatorjev ter skozi igro in ustvarjanje sklepali nova, najboljša prijateljstva. Skupaj, v hotelu ali na plaži Eftalia Island, bomo risali, barvali, pekli, iskali gusarski zaklad, se bojevali z vodnimi balončki in gradili peščene gradove, “športali” v vodi in na suhem, hkrati pa se naučili še kakšne turške besede. Rajanje v večernem mini disku pa nas bo zazibalo v sen in pričakovanje novih dogodivščin…”

klub1

Izbirate lahko med počitnicami na Mediteranu in na Jadranu. Na Mediteranu vabita vroča Turčija in Grčija s svojimi številnimi otoki Kos, Kreta, Jonski otoki (Lefkas, Zakintos, Kefalonija), Rodos in Costa Brava. Na Jadranu pa si lahko družinske počitnice privoščite v Medulinu, Rabcu, na Malem Lošinju, Vodicah, Jelsi, Gradcu in Sutomore.

Prepričani smo, da boste v pestri ponudbi našli tudi nekaj zase in da si boste lahko ukrojili pravi dopust po meri, po kompasu svojega srca.

Dogajanje v tradicionalnih Kompasovih klubih ne pusti ravnodušnih niti najzahtevnejših.

Vir fotografij: Kompas

Izkušnje delite z nami na forumu: Kam in kako na počitnice


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] s Tomom Vebrom
  Tom Veber, svobodni umetnik in kulturni delavec pravi: "Izčrpan sem, zmeraj težje najdem ravnovesje med delom in prostim časom. Kot svoboden umetnik je moje delo, in posledično s tem povezan zaslužek, velikokrat podvrženo negotovosti."
 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]