fbpx

Kam potovati v letu 2016?

Eksotična potovanja, Nasveti, Novice, Obale, Potovanja, Zanimivosti

Najbolj vroče, zanimive, avtentične in raznolike destinacije za prihajajoče leto.

Vas v letu 2016 mika odpotovati nekam daleč, pa ne veste točno kdaj in kam? Potem je tole sporočilo kot nalašč za vas! V njem so zbrane najbolj “vroče”, zanimive, avtentične in raznolike destinacije za prihajajoče leto razporejene po mesecih. Od pisanih odtenkov Vietnama, bujne Nove Zelandije, množice vonjev in nasmehov Šrilanke, odkrivanja Islandije z avtodomom ali Kostarike z najetim vozilom. Pa seveda Avstralija, Maldivi, Bali, Mauritius,…

JANUAR: po sledeh hobitov

Odkrivajte najlepše kraje in neokrnjeno naravo Nove Zelandije ter se odpravite po poteh hobitov z obiskom 150 krajev, kjer so snemali slavno filmsko trilogijo Gospodar prstanov.

hobit

FEBRUAR: na belih strminah

Najlepši smučarski hoteli v Avstriji, Italiji, Franciji, Švici in ZDA. Odlične lokacije, vrhunska urejenost, izbrana kulinarika in pestro dogajanje = recept za popoln zimski oddih.

skiing

MAREC: čudovita Šrilanka

Sprehodite se skozi prostrane nasade čaja, zajahajte slona, potopite stopala v topel morski pesek, začutite preplet starodavnih kultur v eni najprijaznejših držav Azije.

elephhant

APRIL: Vietnam skupinsko

Obiščite z nami trenutno “najbolj vročo” destinacijo v Aziji. Skupinsko potovanje z obiskom gorskih plemen, križarjenjem po zalivu Halong in obiskom urbanih prestolnic bomo zaključili z oddihom ob morju.

Sapa_Vietnam

MAJ: čas za Maldive!

Maja se na Maldivih uradno začne nizka sezona, ko se cene spustijo za 20-35 %, vreme pa je vseeno odlično s temperaturo morja okrog 28 °C in temperaturo ozračja med 30-33 °C.

maldivi

JUNIJ: Islandija “self drive”

Najboljši čas za obisk mogočnih vulkanskih gora Islandije ter slapov, fjordov in drugih oblik pokrajine, ki je služila kot filmska kulisa številnim svetovnim uspešnicam.

islandija

JULIJ: Bali in lepote Lomboka

Eksotični Bali, ki ga obdajajo stotine kilometrov peščenih plaž, navdušuje s svojo pokrajinsko in kulturno raznolikostjo. Bližnji Lombok pa slovi po umirjenem vzdušju in najlepših sončnih zahodih v tem delu Azije.

bali

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

AVGUST: čar Cookovih otokov

Verjetno najboljša destinacija za poroke v Južnem Pacifiku, kjer kombinacija otokov Rarotonga in Aitutaki ponuja aktivne počitnice kot tudi oddih na belih peščenih plažah.

cook

SEPTEMBER: lepote Cipra

Na otoku s pestro zgodovino in odlično kulinariko se življenje v septembru počasi umiri. Temperature se spustijo na ca. 26-28 °C in Ciper postane odlična destinacija za jesenski dopust.

monuments-1115082_960_720

OKTOBER: obrazi Kostarike

Ste vedeli, da na Kostariki živijo najsrečnejši ljudje na svetu, da narodni parki pokrivajo četrtino države in da zaradi varnosti slovi kot idealna izbira za “self-drive” potovanje? Zdaj je čas, da jo obiščete tudi vi!

Rio Celeste Falls

Rio Celeste Falls

NOVEMBER: Mauritius vabi …

Obiščite otok v Indijskem oceanu, ki je čudovit skozi vse leto, v novembru pa ga odlikuje nizka vlažnost in odlične temperature. Priporočamo družinam, mladoporočencem in golfistom.

mauritius-hotel

DECEMBER: popolna Avstralija

Slivestrovanje v Sydneyju, sončni vzhod nad goro Uluru, večer v družbi pingvinov na Filipovem otoku, gurmanski presežki in vrhunska vina v Adelaidu … Avstralija je edinstvena – zagotovo očara tudi vas!

Sydney-Opera-House

Več na: http://www.australasia.si/


Sledite nam


RSS Ustavi se!