fbpx

Kje prebivajo najsrečnejši ljudje na svetu?

Potovanja

Med najsrečnejše države se največkrat uvrsti naslednjih 10 držav.

Svet je poln srečnih in nasmejanih ljudi, pa vendar se večina prebivalcev nekaterih držav izreka za srečnejše od ostalih. Kaj je njihova skrivnost – lokacija, okolje, politika, kultura ali nekaj v vodi?

Costa Rica

Darin::trv : “Costa Rica ima kr nekoliko višji standard od drugih srednje ameriških držav, kar avtomatsko pomeni, višje cene, manj kriminala…., ni ene od banana izkoriščevalskih držav, kakor ostale.”

Costa-Rica

Norveška

Fjords-Norway

Danska

Denmark

Švica

Switzerland

Vietnam

Vietnam

Kanada

Canada

Nizozemska

Netherlands

Švedska

Sweden

Finska

Finland

Avstralija

Australia

Vir: Earthporm, Pixabay, Stockpholio


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.