fbpx

Klub prijateljic praznuje – Grand Hotel Primus

Novice

17.-18.4.2015 te vabim na nepozabljivo in neponovljivo druženje 6 prijateljic v GRAND HOTEL PRIMUS. Primusu pravijo tudi zatočišče pred drvenjem sodobnega časa. To je to, kar potrebujemo in si zaslužimo, saj smo Boginje.   V PETEK, 17.4. se ob 11.00 dobimo na Rudniku in krenemo proti Ptuju, kjer nas pričakajo direktorica hotela Milena Mojzeš in dr. Tanja Rauter Pungartnik. Z […]

17.-18.4.2015 te vabim na nepozabljivo in neponovljivo druženje 6 prijateljic v GRAND HOTEL PRIMUS.

Primusu pravijo tudi zatočišče pred drvenjem sodobnega časa.

To je to, kar potrebujemo in si zaslužimo, saj smo Boginje.

 

V PETEK, 17.4. se ob 11.00 dobimo na Rudniku in krenemo proti Ptuju, kjer nas pričakajo direktorica hotela Milena Mojzeš in dr. Tanja Rauter Pungartnik. Z nami bodo delile bogato znanje koncepta Be fit kulinarike, z nami delile koristne nasvete za vsakdan, predstavile program GH Primus in povedale kako to, da je top za ženske. Vpeljale nas bodo v svet medico-wellness centra Valens Augusta.

Ulala, poleg izjemne kulinarike veliko uporabnih nasvetov.

Nato se bomo sprehodile do Mitreja, da se spoznamo z mitraizmom. Ko se vrnemo nas čaka razvajanje v center Valens Agusta, v njihovi orientalski suiti s savno, džakuzijem, manikuro, pedikuro in posebnim tretmajem z Med Visage. Če ste gledale film Sex v mestu… tisto ni bilo nič. To boste doživele same. 
Po večerji imamo party v sobah, zato bo kakšna seksi pižamca v garderobi prav prišla.

V SOBOTO, 18.4. ne bomo nič poležavale, saj vas že zjutraj povabim na nordijsko hojo, obisk Parka Furtuna in Vetrnice zdravja.

MMMM, nato bo sledil zajtrk Be fit in še nekaj lepotnega razvajanja s skupno masažo ob bazenu, ki nam bo prebudila ženske energije, kopanje v hotelskih bazenih Vespazanius in obisk savna Flavia. Jaaaaa, vse to, drage moje.
Druženje bomo sklenile s sprehodom po Ptuju, kamor nas bo popeljala ena izmed nas in kosilom ob 13.30.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Po 15. uri se bomo vrnile proti Ljubljani v naročje svojih ljubljenih in najdražjih. 
Prenovljene, obogatene, spočite in polne doživetij bomo imele o čem pripovedovati.

Vabljene Ina, Anja, Irena, Jasna in Nana.

 

Ab imo pectore
Vaša Andreja


Sledite nam


RSS Ustavi se!