fbpx

Ko ste bili stari 19 let niste imeli predstav

Novice

… kaj bi sploh radi želeli v življenju. Izbrali ste fakulteto, ki vam je bila takrat najbolj simpatična, ali pa vas je za njo navdušil prijatelj ali celo starši.

Niste imeli praktičnih izkušenj, podali ste se na popolnoma neznano pot. Sčasoma ste ugotovili, da vam študij ni zanimiv, poiskali ste si delo in začeli služiti svoj denar. Študij ste potisnili na stran. Potem je prišla družina. Tudi delodajalec vam je vedno bolj zaupal in vam dodeljeval vedno bolj zahtevne strokovne naloge. Veliko ste se sproti izobraževali. Dosegli ste že skoraj vse v življenju, a nekaj je ostalo neizpolnjeno – diploma. Se sliši znano? Zdaj je čas za spremembo!

Zakaj bo zdaj, če se odločite za študij, študirati lažje?

V vseh vaših letih dela ste si pridobili ogromno izkušenj, ki jih boste lahko odlično povezovali z novim znanjem, ki ga boste pridobili med študijem. Tudi delodajalci bodo po samo nekaj mesecih že prepoznali spremembe. Prav tako pa ste sedaj zagotovo bolj odgovorni, bolj zavzeti in bolj ambiciozni.

Končno študij, kjer ni teorija na prvem mestu

Da so programi res praktično uporabni zagotavljajo z optimalno strukturo študija, kjer je 10 % študija namenjenih strukturiranemu učenju (to so online predavanja, webinarji, študij literature …), 20 % je namenjeno učenju od drugih, kamor spada timsko delo, … in kar 70 % iz izkušenj, kar je reševanje dejanskih problemov, praktično delo in projekti.

Ste v preteklosti že študirali na kateri od fakultet v sorodnem programu? Pa ste zaradi različnih osebnih in poslovnih razlogov študij prekinili? Se vam ne zdi škoda, da bi toliko opravljenih predmetov ostalo brez potrditve – diplome? Odločite se za nadaljevanje študija, saj je dokazano, da diploma prinaša pozitivne spremembe v karieri.

Študij skozi prakso je po oceni študentov izjemno koristen, saj lahko dobro prakso prenesejo tudi v svoje delovno okolje.

ONLINE ŠTUDIJ – NAJBOLJŠA IZBIRA

Študirali boste brez odsotnosti iz dela in brez nepotrebnih poti na predavanja. Dobin model online študija z dvema mednarodnima akreditacijama velja za enega najbolj domišljenih in kakovostnih v svetovnem merilu, po mnenju študentov pa je to ena najbolj fleksibilnih oblik izobraževanja, ki je prilagojena zaposlenim odraslim in mladim, ki želijo nekaj več.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!