fbpx

Kranjska Gora in nora zabava zime

Novice

V večernih urah v soboto 14. marca se je v Kranjski Gori tradicionalno odvila nora zabava zime, Qmax party ob pokalu Vitranc, ki je trajala do poznih ur. Na velikem odru so stale velike zvezde.  Zvezde glasbenega sveta, Magnifico, Nina Badrič in drugi ter zvezde belih strmin, najboljši svetovni moški smučarji. Qmax party, spremljevalna prireditev […]

V večernih urah v soboto 14. marca se je v Kranjski Gori tradicionalno odvila nora zabava zime, Qmax party ob pokalu Vitranc, ki je trajala do poznih ur. Na velikem odru so stale velike zvezde.  Zvezde glasbenega sveta, Magnifico, Nina Badrič in drugi ter zvezde belih strmin, najboljši svetovni moški smučarji.


Qmax party, spremljevalna prireditev ob svetovnem Pokalu Vitranc je potekala v središču Kranjske Gore in je tudi letos popestrila dogajanje z zabavnim programom.


Na velikem odru so se zbrali mladi ustvarjalci glasbenega studia Osminka, Stiven Rahman ter Maša in Laura iz plesnega studia Špela, tudi zvezde šova Slovenija ima Talent. Da je bilo komično je poskrbela ekipa Ustreli, improvizatorji in komiki priljubljene televizije Planet TV.

Za zanimive vložke in majhna presenečenja je poskrbel Peter Poles.


Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

In kdo je bil letos tisti, ki je navdušil tisočglavo množico. To so bili zagotovo najboljši smučarji za katere smo v okviru javnega žrebanja štartnih številk za nedeljsko tekmo, pripravili pravi mali spektakel » zabijanja žebljev«. Najbolj zaželjeni so bili zagotovo zmagovalci sobotne tekme, Alexis Pinturault, Marcel Hirscher in Thomas  Fanara, ki so s svojo prisotnostjo presenetili mariskaterega oboževalca.  Tudi »selfijev« z zmagovalci je bilo veliko.

Po končani razglasitvi se je nadaljevala zabava z odličnim Magnificom, ki je za to priložnost pripravil poseben program. Poleg njega je znane uspešnice prepevala tudi pevka Nina Badrić, za plesni spektakel pa je poskrbela skupina Covelite s plesalkami Mystique in zaključil  kot se spodobi, DJ Pero. V odlični družbi Qmax partya pa se je na dogodku, kot je že v navadi tudi tokrat zabavalo ogromno znanih Slovencev.

Več informacij: Jasna Knez, [email protected]

,  Foto Mediaspeed


Sledite nam


RSS Ustavi se!