fbpx

Krompirjeve počitnice v termah Tuhelj

Aktualno, Sprostitev, Toplice, Wellness

Letos gremo za krompirjeve počitnice v Terme Tuhelj

Najboljše počitnice letošnjega leta bodo v Termah Tuhelj, kjer so pripravili počitnice z najboljšimi scenariji v režiji malih prijateljev, da bi te počitnice bile najboljše do sedaj. Goste pričakujejo počitnice polne iger, delavnic, smeha in vodnih doživetij. Ne samo, da so vam pripravili ponudbo All inclusive light, kjer 2 otroka bivata GRATIS, ampak so pripravili tudi neomejeno pijačo pri vseh obrokih, vodno zabavo na bazenih ali sproščanje za mamo in očeta v Svetu savn.

Nove vodne atrakcije

Posebnost teh počitnic bo uživanje v novem otroškem vodnem mestu v notranjih bazenih z vodnimi tobogani, gugalnicami in otroškimi igračami.

Art&Spa šola za otroke

Animacijska ekipa pripravlja odlično animacijo, kjer boste v jutranjem terminu pokazali svojo umetniško nadarjenost na raznih likovnih delavnicah, na katerih bodo škarje, lepilo, trakci, plastelin in ostale stvari, vaši glavni zavezniki. Popoldne pa se bo družina zabavala v Vodnem planetu ob vodnih igrah za otroke, kreativnih vodnih igrah, pri katerih bosta sodelovala tudi mamica in očka, družili se bomo tudi z maskoto Tuhijem in se preizkusili v mini olimpijadah. Tukaj si bomo tudi poiskali prijatelje za večerno animacijo, ki bo pika na i vašega dne, polnega aktivnosti.

Nova atrakcija

V Termah Tuhelj je zgrajen Vodni grad, nova atrakcija na bazenih Vodnega planeta, ki bo razveselila tako otroke kot njihove starše. Adrenalinski tobogani so namenjeni otrokom od 3 do 10 let. Pisani, razigrani, polni brizgalnih šob i drugih vodnih igral, se bodo edinstveno vklopili med ostale atrakcije, ki so že osvojile obiskovalce oaze zabave v osrčju hrvaškega Zagorja, vodno kačo in zaprti »black hole« tobogan.

Izlet za vso družino

Da bi doživetje bilo popolno, pojdite na raziskovanje hrvaškega Zagorja, kjer vas bo poleg čudovite narave, ki vas bo navdušila z jesensko čarobnostjo, očarale tudi odlične kulturne in zgodovinske znamenitosti, številni gradovi, stare kurije in odlična gastronomska ponudba. Hrvaška je polna življenja in vsak letni čas ponuja posebno čarobnost. Doživite jih tudi vi.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] s Tomom Vebrom
  Tom Veber, svobodni umetnik in kulturni delavec pravi: "Izčrpan sem, zmeraj težje najdem ravnovesje med delom in prostim časom. Kot svoboden umetnik je moje delo, in posledično s tem povezan zaslužek, velikokrat podvrženo negotovosti."
 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]