fbpx

Krompirjeve počitnice v termah Tuhelj

Aktualno, Sprostitev, Toplice, Wellness

Letos gremo za krompirjeve počitnice v Terme Tuhelj

Najboljše počitnice letošnjega leta bodo v Termah Tuhelj, kjer so pripravili počitnice z najboljšimi scenariji v režiji malih prijateljev, da bi te počitnice bile najboljše do sedaj. Goste pričakujejo počitnice polne iger, delavnic, smeha in vodnih doživetij. Ne samo, da so vam pripravili ponudbo All inclusive light, kjer 2 otroka bivata GRATIS, ampak so pripravili tudi neomejeno pijačo pri vseh obrokih, vodno zabavo na bazenih ali sproščanje za mamo in očeta v Svetu savn.

Nove vodne atrakcije

Posebnost teh počitnic bo uživanje v novem otroškem vodnem mestu v notranjih bazenih z vodnimi tobogani, gugalnicami in otroškimi igračami.

Art&Spa šola za otroke

Animacijska ekipa pripravlja odlično animacijo, kjer boste v jutranjem terminu pokazali svojo umetniško nadarjenost na raznih likovnih delavnicah, na katerih bodo škarje, lepilo, trakci, plastelin in ostale stvari, vaši glavni zavezniki. Popoldne pa se bo družina zabavala v Vodnem planetu ob vodnih igrah za otroke, kreativnih vodnih igrah, pri katerih bosta sodelovala tudi mamica in očka, družili se bomo tudi z maskoto Tuhijem in se preizkusili v mini olimpijadah. Tukaj si bomo tudi poiskali prijatelje za večerno animacijo, ki bo pika na i vašega dne, polnega aktivnosti.

Nova atrakcija

V Termah Tuhelj je zgrajen Vodni grad, nova atrakcija na bazenih Vodnega planeta, ki bo razveselila tako otroke kot njihove starše. Adrenalinski tobogani so namenjeni otrokom od 3 do 10 let. Pisani, razigrani, polni brizgalnih šob i drugih vodnih igral, se bodo edinstveno vklopili med ostale atrakcije, ki so že osvojile obiskovalce oaze zabave v osrčju hrvaškega Zagorja, vodno kačo in zaprti »black hole« tobogan.

Izlet za vso družino

Da bi doživetje bilo popolno, pojdite na raziskovanje hrvaškega Zagorja, kjer vas bo poleg čudovite narave, ki vas bo navdušila z jesensko čarobnostjo, očarale tudi odlične kulturne in zgodovinske znamenitosti, številni gradovi, stare kurije in odlična gastronomska ponudba. Hrvaška je polna življenja in vsak letni čas ponuja posebno čarobnost. Doživite jih tudi vi.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!
 • SLIKOVITO z Ano Kersnik Žvab o jogi preko spleta
  1.5.2020 pričnemo z BREZPLAČNO jogo prek spleta pod vodstvom mednarodno priznane jogistke in avtorice knjižnih uspešnic za jogo Ane Kersnik Žvab.