fbpx

Krompirjeve počitnice v termah Tuhelj

Aktualno, Sprostitev, Toplice, Wellness

Letos gremo za krompirjeve počitnice v Terme Tuhelj

Najboljše počitnice letošnjega leta bodo v Termah Tuhelj, kjer so pripravili počitnice z najboljšimi scenariji v režiji malih prijateljev, da bi te počitnice bile najboljše do sedaj. Goste pričakujejo počitnice polne iger, delavnic, smeha in vodnih doživetij. Ne samo, da so vam pripravili ponudbo All inclusive light, kjer 2 otroka bivata GRATIS, ampak so pripravili tudi neomejeno pijačo pri vseh obrokih, vodno zabavo na bazenih ali sproščanje za mamo in očeta v Svetu savn.

Nove vodne atrakcije

Posebnost teh počitnic bo uživanje v novem otroškem vodnem mestu v notranjih bazenih z vodnimi tobogani, gugalnicami in otroškimi igračami.

Art&Spa šola za otroke

Animacijska ekipa pripravlja odlično animacijo, kjer boste v jutranjem terminu pokazali svojo umetniško nadarjenost na raznih likovnih delavnicah, na katerih bodo škarje, lepilo, trakci, plastelin in ostale stvari, vaši glavni zavezniki. Popoldne pa se bo družina zabavala v Vodnem planetu ob vodnih igrah za otroke, kreativnih vodnih igrah, pri katerih bosta sodelovala tudi mamica in očka, družili se bomo tudi z maskoto Tuhijem in se preizkusili v mini olimpijadah. Tukaj si bomo tudi poiskali prijatelje za večerno animacijo, ki bo pika na i vašega dne, polnega aktivnosti.

Nova atrakcija

V Termah Tuhelj je zgrajen Vodni grad, nova atrakcija na bazenih Vodnega planeta, ki bo razveselila tako otroke kot njihove starše. Adrenalinski tobogani so namenjeni otrokom od 3 do 10 let. Pisani, razigrani, polni brizgalnih šob i drugih vodnih igral, se bodo edinstveno vklopili med ostale atrakcije, ki so že osvojile obiskovalce oaze zabave v osrčju hrvaškega Zagorja, vodno kačo in zaprti »black hole« tobogan.

Izlet za vso družino

Da bi doživetje bilo popolno, pojdite na raziskovanje hrvaškega Zagorja, kjer vas bo poleg čudovite narave, ki vas bo navdušila z jesensko čarobnostjo, očarale tudi odlične kulturne in zgodovinske znamenitosti, številni gradovi, stare kurije in odlična gastronomska ponudba. Hrvaška je polna življenja in vsak letni čas ponuja posebno čarobnost. Doživite jih tudi vi.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!