fbpx

Ledene kanadske sobe za vroča srca z vsega sveta

Novice

V hotelu iz ledu prirejajo nepozabne poroke, hkrati pa postaja nenavadna stavba priljubljeno zatočišče za kratek pobeg od vsakdanjih obveznosti. Od odprtja pred enajstimi leti ga je obiskalo okoli 600.000 turistov, od katerih jih je 30.000 tudi prespalo v hotelskih sobah. Gostje na ledenih posteljah se stiskajo v spalnih vrečah, da bi se ogreli, zraven […]

V hotelu iz ledu prirejajo nepozabne poroke, hkrati pa postaja nenavadna stavba priljubljeno zatočišče za kratek pobeg od vsakdanjih obveznosti. Od odprtja pred enajstimi leti ga je obiskalo okoli 600.000 turistov, od katerih jih je 30.000 tudi prespalo v hotelskih sobah.

Gostje na ledenih posteljah se stiskajo v spalnih vrečah, da bi se ogreli, zraven pa pridno srkajo koktajle iz kozarcev, izdelanih iz ledu. Toplo kapo si potegnejo globoko čez ušesa. Čudežna zimska dežela na obrobju mesta Quebec je postala ena največjih turističnih zanimivosti v Kanadi in počitniški objekt, po katerem vlada vse večje povpraševanje. V hotelu iz ledu prirejajo nepozabne poroke, hkrati pa postaja nenavadna stavba priljubljeno zatočišče za kratek pobeg od vsakdanjih obveznosti. Od odprtja pred enajstimi leti ga je obiskalo okoli 600.000 turistov, od katerih jih je 30.000 tudi prespalo v hotelskih sobah.

Na ducate parov si je – tako kot sta pred kratkim storila Victoria in Jeremy Martin – izreklo poročne zaobljube v kapelici, ki stoji ob hotelu in je izdelana izključno iz ledenih kock, cerkvene klopi pa so prekrite s krznom.

Vir: delo.si

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!