fbpx

Trije italijanski otoki naprodaj za 200 milijonov evrov

Novice

Neapelj – Ob obali Amalfi na jugu Italije so na prodaj trije zasebni otoki Li Galli in posestvo Villa Tre Ville v bližini obalnega mesta Positano. Otoki in posest, ki so v lasti italijanskega hotelirja Giovannija Russa, so skupaj ocenjeni na 195 milijonov evrov, je poročal časnik Wall Street Journal. Otoki z imeni Gallo Lungo, […]

Neapelj – Ob obali Amalfi na jugu Italije so na prodaj trije zasebni otoki Li Galli in posestvo Villa Tre Ville v bližini obalnega mesta Positano. Otoki in posest, ki so v lasti italijanskega hotelirja Giovannija Russa, so skupaj ocenjeni na 195 milijonov evrov, je poročal časnik Wall Street Journal.

Otoki z imeni Gallo Lungo, Rotonda in Castelletto so v zasebni lasti že skoraj celo stoletje, med bolj znanimi lastniki pa je bil tudi ruski baletnik Rudolf Nureyev. Na največjem otoku so tri vile in kamniti stolp s skupaj 2500 kvadratnih metrov bivalnih površin, okoli 1600 kvadratnih metrov teras s pogledom na mondeni otok Capri in obalno mesto Positano ter pristajališče za helikopterje.

Vir: dnevnik.si

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!