fbpx

Letno kopališče Celje z novimi pridobitvami v sezono 2005/06

Novice

Leto je naokrog in upajoč na vroče poletno sonce se ponovno odpira Letno kopališče Celje. Drugo leto  bo javni športni objekt praznoval svojo petdesetletnico, bil pa je, kakor takrat mnogi objekti “družbenega standarda”, zgrajen udarniško s prostovoljnim delom mladih Celjanov.  Na ZPO-ju se trudijo, da bi kljub muhastim poletjem tretjega tisočletja letno kopališče pričakalo okroglo […]

Leto je naokrog in upajoč na vroče poletno sonce se ponovno odpira Letno kopališče Celje. Drugo leto  bo javni športni objekt praznoval svojo petdesetletnico, bil pa je, kakor takrat mnogi objekti “družbenega standarda”, zgrajen udarniško s prostovoljnim delom mladih Celjanov. 

Na ZPO-ju se trudijo, da bi kljub muhastim poletjem tretjega tisočletja letno kopališče pričakalo okroglo obletnico tehnološko posodobljeno in kot vedno na razpolago prav vsem občanom željnim poletne osvežitve. Rekonstruirani otroški bazen je zgolj začetek prenove celotnega kompleksa, saj želijo na ZPO-ju obiskovalcem ponuditi sodoben, prijeten in trendovski javni objekt.

Vabljeni na ogled novih pridobitev kopališča z “otroško plažo” in mikavnim otroškim igriščem ob sprehajalni poti ob Savinji ter prijeten klepet v sredo 14.6.2006, ob 12.00 uri na letno teraso kopališča in Hotela Astor.

 

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!