fbpx

Malo tu in malo tam

Novice

Terme Tuhelj so poleg edinstvenih vodnih atrakcij poznane tudi po nepozabnih eventih in pravi party atmosferi na zunanjih bazenih Vodnega planeta.

Ste tudi vi tiste vrste človek, ki že nestrpno pričakuje oddih, ne zdrži pa dolgo na enem mestu? Imamo rešitev za vas!
Rezervirajte 3 noči v Termah Tuhelj v hrvaškem Zagorju, mi pa vam »za povrh« podarimo še 2 noči v, le 30-kilometrov oddaljenih, Termah Olimia! 6 dni poletnega oddiha v kar dveh državah.

Dve destinaciji, dva vodna parka s celodnevno zabavo in animacijo za vse generacije…..in brezplačnimi ležalniki in senčniki za vso družino! 😉

Terme Tuhelj so poleg edinstvenih vodnih atrakcij poznane tudi po nepozabnih eventih in pravi party atmosferi na zunanjih bazenih Vodnega planeta. Medtem, ko se odrasli zabavajo ob dobri glasbi v cocktail baru, lahko najmlajši uživajo na vodnem gradu, se družijo z maskoto – Tuhijem ali se igrajo z vodnimi živalmi.

Aqualuna v Termah Olimia se ponaša s svojimi slavnimi vodnimi atrakcijami, med katerimi zagotovo izstopa kraljica adrenalina – tobogan King Cobra, najbolj adrenalinski tobogan v Sloveniji. Obiskovalci si lahko tam ogledajo številne živali v naravnih velikostih, s katerimi se lahko tudi fotografirajo in si preberejo kakšno zanimivost o njih.

IMG_5759IMG_6540

Po celodnevnem  vrvežu in akciji na vodnih atrakcijah priporočamo sprostitev v najprestižnejšem slovenskem Wellnessu Orhidelia. Ne skrbite. Za otroke bo ta čas poskrbljeno, saj imamo v času počitnic za najmlajše obiskovalce dnevno organizirano brezplačno 2-urno varstvo. Medtem, ko se bodo oni zabavali z našimi animatorji pa lahko vi skočite še na masažo.

Wellness Orhidelia1365

Zvečer ne zamudite potepa po bližnji slikoviti okolici. Otrokom bo zagotovo najbolj zanimivi jelenčki v Jelenovem Grebenu ter Koča pri čarovnici in Čokoladnica Synercus, vam pa priporočamo pokušino domačega piva Pivovarne Haler in obisk samostana z najstarejšo lekarno v Evropi, kjer imajo tamkajšnji patri »rožco« za vsako tegobo 😉

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Terme Olimia interier - Photo Ziga Intihar-786Jelenov grebenTerme Olimia interier - Photo Ziga Intihar-771

Od mestnega vrveža skrita turistična dragulja, z bogato okoliško ponudbo, čakata, da jih raziščete.

Kam, če ne k nam? Več na www.terme-olimia.com in na www.terme-tuhelj.hr


Sledite nam


RSS Ustavi se!