fbpx

Merkur zavarovalnica. Danes za vaš jutri.

Jutranja.

Pri Merkur zavarovalnici skrbimo za vaše zdravje in dobro počutje, pomembno pa nam je tudi, da vam pomagamo ohranjati čim boljšo kakovost življenja. Tudi letos smo ponovili Joga dneve, v okviru projekta Jutranja pa vas bomo spodbujali, da jogo izvajate tudi sami doma.

Merkur zavarovalnica tek

V Merkur zavarovalnici verjamemo, da lahko sami največ pripomoremo k zdravemu in vitalnemu življenju. Spodbujanju zdravega načina življenja dajemo kar največ pozornosti. S tem namenom smo se odločili podpreti projekt Jutranja. Verjamemo, da nas lahko jutranja rutina ustavi in pripravi, da bomo kos izzivom, ki nam tekom dneva pridejo naproti. 

Naj se jutro začne, še preden se prebudi sonce.

Pozdrav soncu bo tako dobil čisto pravi pomen, saj se boste prebudili z izvajanjem jutranje joge. Želimo, da izvajanje joge tudi z našo pomočjo postane način vašega življenja, saj redno izvajanje asan pozitivno vpliva na različna področja našega življenja in dojemanja okolice. 

Da nas vso to hitenje ne privede do izgorelosti, je ključno najti protiutež, ki nas bo znala povrniti v občutek umirjenosti. Joga je pri tem lahko izjemno učinkovita.

V Merkur zavarovalnici bomo za vas pripravili namige, kako jogo vključiti v svoje življenje in s tem sledili našemu prepričanju, ki nas vodi nanaši poti. Verjamemo, da je življenje posebna dragocenost in si zasluži spoštovanje in kar največjo skrb. Za veselje trenutkov, ki v življenje vstopajo, lahko največ naredite sami. Del misli na jutrišnji dan pa lahko zaupate nam, saj v Merkur zavarovalnici ponujamo privlačne ponudbe zavarovanj za zdravje in življenje, s katerimi boste za svoj jutri poskrbeli že danes.

Danes za vaš jutri.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!