fbpx

MIREN SPANEC MED DREVESNIMI KROŠNJAMI

Novice

Na jugu Turčije ob mediteranski obali blizu mesta Antalija je hotel, kjer obiskovalcem ponujajo miren spanec med drevesnimi krošnjami. Hotel Kadirs Tree House sestavljajo lesene koče različnih velikosti in oblik; nekatere stojijo visoko med borovci, druge na zemlji, nekatere pa celo na nasedli ladji v slogu Noetove barke. Popotniki tako lahko izbirajo med štiridesetimi hišicami […]

Na jugu Turčije ob mediteranski obali blizu mesta Antalija je hotel, kjer obiskovalcem ponujajo miren spanec med drevesnimi krošnjami.

Hotel Kadirs Tree House sestavljajo lesene koče različnih velikosti in oblik; nekatere stojijo visoko med borovci, druge na zemlji, nekatere pa celo na nasedli ladji v slogu Noetove barke.

Popotniki tako lahko izbirajo med štiridesetimi hišicami na drevesih, kjer lahko izpolnijo sanje verjetno vsakega otroka o lastni hišici na drevesu, tisti s strahom pred višino pa lahko prespijo v enem izmed stotih bungalovov.

Hotel Kadirs Tree House, ki ponuja tudi restavracijo in dva bara, je med backpackerji zelo priljubljen, na višku sezone v avgustu ni nič nenavadnega, če jih hotel gosti tudi do 200.

Požar leta 2004 je uničil velik del hotelskega kompleksa, vendar so ga lastniki obnovili in je zopet odprt popotnikom, ki si želijo malce drugačnega prenočišča.

T. V.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko gozd zapolni praznino
  Poslušam, ko ne vem, kam. In grem tja, kjer je moja duša doma. Vprašam in slišim. In vem, kaj mi povedati ima, narava. Znova in znova. Pojdi v gozd. Bodi, kot da nisi nič. Šele prazen lahko postaneš spet poln in šele praznina naredi prostor zate, pravega tebe.
 • Obstaja naravni talent za komunikacijo ali se tega naučimo?
  Komuniciranje je del našega vsakdana. Ne moremo ne komunicirati. Vse, kar počnemo, je komunikacija.
 • Alarm in srčni reset
  Kip sem. Okamenela. Kaj se dogaja?! Ne morem se premikati! Kot bi bila ujeta pod največjo skalo, kar sem jih kdaj videla. Sanjam z odprtimi očmi? Ne, tu sem, budna, a brez moči.
 • Skozi oči življenja
  Budilka me kljub močnemu zvonjenju ni več spravila iz postelje. Glava je delala na polno, ampak telo ni več ubogalo, ni več delalo. Kapitulirala sem.
 • Kaj vse sem zaradi ne ljubezni in pretepanja doživel
  Moje življenje v otroštvu je bilo, kot je povedal psihoterapevt, povsem uničeno.