fbpx

MIREN SPANEC MED DREVESNIMI KROŠNJAMI

Novice

Na jugu Turčije ob mediteranski obali blizu mesta Antalija je hotel, kjer obiskovalcem ponujajo miren spanec med drevesnimi krošnjami. Hotel Kadirs Tree House sestavljajo lesene koče različnih velikosti in oblik; nekatere stojijo visoko med borovci, druge na zemlji, nekatere pa celo na nasedli ladji v slogu Noetove barke. Popotniki tako lahko izbirajo med štiridesetimi hišicami […]

Na jugu Turčije ob mediteranski obali blizu mesta Antalija je hotel, kjer obiskovalcem ponujajo miren spanec med drevesnimi krošnjami.

Hotel Kadirs Tree House sestavljajo lesene koče različnih velikosti in oblik; nekatere stojijo visoko med borovci, druge na zemlji, nekatere pa celo na nasedli ladji v slogu Noetove barke.

Popotniki tako lahko izbirajo med štiridesetimi hišicami na drevesih, kjer lahko izpolnijo sanje verjetno vsakega otroka o lastni hišici na drevesu, tisti s strahom pred višino pa lahko prespijo v enem izmed stotih bungalovov.

Hotel Kadirs Tree House, ki ponuja tudi restavracijo in dva bara, je med backpackerji zelo priljubljen, na višku sezone v avgustu ni nič nenavadnega, če jih hotel gosti tudi do 200.

Požar leta 2004 je uničil velik del hotelskega kompleksa, vendar so ga lastniki obnovili in je zopet odprt popotnikom, ki si želijo malce drugačnega prenočišča.

T. V.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!