fbpx

MIREN SPANEC MED DREVESNIMI KROŠNJAMI

Novice

Na jugu Turčije ob mediteranski obali blizu mesta Antalija je hotel, kjer obiskovalcem ponujajo miren spanec med drevesnimi krošnjami. Hotel Kadirs Tree House sestavljajo lesene koče različnih velikosti in oblik; nekatere stojijo visoko med borovci, druge na zemlji, nekatere pa celo na nasedli ladji v slogu Noetove barke. Popotniki tako lahko izbirajo med štiridesetimi hišicami […]

Na jugu Turčije ob mediteranski obali blizu mesta Antalija je hotel, kjer obiskovalcem ponujajo miren spanec med drevesnimi krošnjami.

Hotel Kadirs Tree House sestavljajo lesene koče različnih velikosti in oblik; nekatere stojijo visoko med borovci, druge na zemlji, nekatere pa celo na nasedli ladji v slogu Noetove barke.

Popotniki tako lahko izbirajo med štiridesetimi hišicami na drevesih, kjer lahko izpolnijo sanje verjetno vsakega otroka o lastni hišici na drevesu, tisti s strahom pred višino pa lahko prespijo v enem izmed stotih bungalovov.

Hotel Kadirs Tree House, ki ponuja tudi restavracijo in dva bara, je med backpackerji zelo priljubljen, na višku sezone v avgustu ni nič nenavadnega, če jih hotel gosti tudi do 200.

Požar leta 2004 je uničil velik del hotelskega kompleksa, vendar so ga lastniki obnovili in je zopet odprt popotnikom, ki si želijo malce drugačnega prenočišča.

T. V.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.