fbpx

Na krompirjeve v najboljši družinski termalni wellness!

Sprostitev, Toplice, Wellness

Odkar smo v Termah Olimia bogatejši za novi družinski wellness kompleks – Family Wellness Termalija – je še toliko lažje izbrati destinacijo za krompirjeve počitnice.

Če zraven prištejete še fantastično animacijo za najmlajše in najboljši slovenski wellness za starše, pa skoraj ni več debate – v Terme Olimia.

Pri paketih za krompirjeve počitnice kar dva otroka bivata brezplačno!

Da si starši lahko v miru in brez slabe vesti vzamete kakšno uro samo zase, pa je vsak dan organizirano 2-urno varstvo otrok.

Teater Vetra

Starši si tako lahko privoščite sprostitev v nepremagljivem slovenskem Wellnesu Orhidelia, dotik vročega vetra v Svetu Savn v Family Wellnessu Termalija. Nova programska savna Teater Vetra ponuja nove dimenzije savnanja. Lahko si privoščite masažo v enem od wellness centrov, kjer posebej priporočajo eno od hišnih masaž, ki so rezultat znanja in izkušenj terapevtov Term Olimia.

Ne skrbite, medtem ko se boste vi razvajali bodo tudi malčki prišli na svoj račun.

Jesenske počitnice

Med jesenskimi počitnicami se bomo v Termah Olimia namreč podali na lov na olimsko čarovnico! Ko jo najdemo, nam bo skuhala čarobni napoj, ki ga bomo pili na zabavi na Trgu vasi Lipa na Noč čarovnic, kjer se obeta res strašna pogostitev, saj je obisk napovedala celo ognjena čarovnica. Seveda se bomo prej na ustvarjalnih delavnicah primerno opremili – s kapami, pajki, netopirji in duhci … 😉 Na Bučarijadi bomo tekmovali v rezanju buč, podali se bomo na pohod na nov stolp v Rudnico, najbolj drzne in zvedave pa povabili v Escape room »Olimska čajnica«, kjer Čajna dama že vso jesen išče svoje pomočnike, ki bi ji pripravili njen najljubši čaj, a je treba na poti do recepta pošteno aktivirati sive celice … Vam bo uspelo? Seveda bomo tudi tokrat tekmovali v vodnih igrah, plesali v mini discu, ustvarjali in se družili ob številnih drugih igrah v Termaliji FAMILY FUN, kjer vas čakajo doslej še nevidene vodne in obvodne dogodivščine: plezalna stena nad bazenom za začetnike, dvojček toboganov za pogumne in tudi dvojček za najmlajše, igralne konzole, 7D kino, bazen z mivko in še mnogo več …

Če še niste raziskali lepot bližnjega Obsotelja in Kozjanskega, so krompirjeve počitnice ravno pravšnje za to. Poleg prečudovitih jesenskih odtenkov neokrnjene narave vse naokoli vas, bodo navdušile še bogate kulturno-zgodovinske znamenitosti, bogata turistična ponudba in vrhunska kulinarična ponudba.

Otrokom bodo zagotovo najbolj zanimivi jelenčki na Jelenovem Grebenu ter Koča pri čarovnici in Čokoladnica Syncerus, vam pa priporočamo pokušino domačega piva bližnje Pivovarne Haler in obisk samostana z najstarejšo lekarno v Evropi, kjer imajo tamkajšnji patri čajček za vsako tegobo 😉

Terme Olimia – na kožo pisane vašim najmlajšim … pa vam tudi.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] s Tomom Vebrom
  Tom Veber, svobodni umetnik in kulturni delavec pravi: "Izčrpan sem, zmeraj težje najdem ravnovesje med delom in prostim časom. Kot svoboden umetnik je moje delo, in posledično s tem povezan zaslužek, velikokrat podvrženo negotovosti."
 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]