fbpx

Na eni strani ulice lahko kadite, na drugi ne

Novice

V Sydneyju bodo morali kadilci dobro premisliti, kateri lokal bodo izbrali. Na eni strani ulice je namreč kajenje dovoljeno, na drugi jim ob “čikpavzi” grozi kazen. Svet mestne četrti Marrickville je pred dnevi prepovedal kajenje v lokalih, ki imajo mize postavljene na pločniku na zahodni strani živahne ulice King Street. Druga stran, ki spada pod […]

V Sydneyju bodo morali kadilci dobro premisliti, kateri lokal bodo izbrali. Na eni strani ulice je namreč kajenje dovoljeno, na drugi jim ob “čikpavzi” grozi kazen.

Svet mestne četrti Marrickville je pred dnevi prepovedal kajenje v lokalih, ki imajo mize postavljene na pločniku na zahodni strani živahne ulice King Street. Druga stran, ki spada pod “domeno” četrti City of Sydney, pa cigaretne užitke še vedno dovoljuje, piše britanski Telegraph.

Lastniki lokalov na “nepravi” strani ulice so seveda ogorčeni. “To je zares absurdno,” je dejala Bessie Kounadis in dodala: “Seveda bom izgubila vse kadilce, ki si bodo kavo in cigareto raje privoščili na drugi strani. To res ni pravično, svoj lokal lahko kar zaprem.”

Vir: rtvslo.si

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!