fbpx

NAJ KOPALIŠČE 2006: Rogaška Hotels & Lotus Terme v jesen z novim kongresnim centrom

Novice

Rogaška Hotels & Lotus Terme pod katerega spadajo Hotel Zagreb, Hotel Sava in Lotus Terme spa & beauty, so v jesen zakorakali z novitetami, za največjo od teh gre predvsem na področju kongresnega turizma. Novo vodstvo, novo ideje, nove investicije, o tem in še več razlaga vodja hotela Tone Jurič, ki že skoraj 4 desetletja […]

Rogaška Hotels & Lotus Terme pod katerega spadajo Hotel Zagreb, Hotel Sava in Lotus Terme spa & beauty, so v jesen zakorakali z novitetami, za največjo od teh gre predvsem na področju kongresnega turizma.

Novo vodstvo, novo ideje, nove investicije, o tem in še več razlaga vodja hotela Tone Jurič, ki že skoraj 4 desetletja službuje v Rogaški Slatini. Pravi da je turizem v Rogaški Slatini naravna dejavnost, kjer tradiciji pripomore še t.i. človeški faktor, kar ostaja vodilo gostom da se vedno znova vračajo v to čarobno okolje. Tu se boste predvsem sprostili tisti gostje, ki bodisi že v zgodnjih letih skrbite za svoje telo in duha ali tisti, katere vas je do tega spoznanja pripeljalo življenje. Privlači mir, zdravilišče, mineralna zdravilna voda Donat Mg, zdrav način življenja ki ga ponujajo v Rogaška Hotels & Lotus Terme ter vedno bolj poznan vzhodnjaški način razvajanja, ayurvede!

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!