fbpx

Z Adrio v Tirano

Novice

Adria Airways po novem leti v Tirano šestkrat na teden: ob ponedeljkih, sredah in petkih sredi dneva ter ob torkih, četrtkih in nedeljah zvečer, z letalom CRJ 200. Na tej progi pričakujejo predvsem albanske potnike, povečuje pa se tudi delež poslovnih potnikov in turistov. Albanija hitro razvija navtični in igralniški turizem, vedno popularnejša pa so […]

Adria Airways po novem leti v Tirano šestkrat na teden: ob ponedeljkih, sredah in petkih sredi dneva ter ob torkih, četrtkih in nedeljah zvečer, z letalom CRJ 200. Na tej progi pričakujejo predvsem albanske potnike, povečuje pa se tudi delež poslovnih potnikov in turistov. Albanija hitro razvija navtični in igralniški turizem, vedno popularnejša pa so njihova obmorska letovišča. Na novem spletnem portalu Adrie je mogoče rezervirati povratni let v Tirano po posebni ponudbi za 60 evrov (z nekaterimi omejitvami odhodov in prihodov).

Iz poslovnega dela Adrie pa sporočajo, da so v prvih petih mesecih letos na rednih progah povečali število poletov za desetino in število potnikov za 16 odstotkov. Zasedenost kabine je bila v tem času za 11 odstotkov večja kot lani. Samo v maju je v rednem prometu letelo za petino več potnikov kot aprila lani, ob 15-odstotnem zvišanju števila poletov. Skupno je Adria v rednem in čarter prometu v prvih petih mesecih letos na 8.197 poletih prepeljala 346.385 potnikov, kar je za 14 odstotkov več kot v enakem obdobju lani.

 

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!