fbpx

»Najboljša turistična agencija…?«

Novice

Ali ima mogoče katera izkušnje s kako agencijo, kjer ti naredijo dopust po tvojih željah. Da poveš kje, kakšen hotel, kakšno storitev… Da naredijo prav individualen aranžma?

Na forumu MON v mapi Počitnice in potovanja lahko zasledimo zanimivo izmenjavo mnenj katera turistična agencija je naredila na posameznike največji vtis. Komentarji dokazujejo, da je lahko ta pozitiven in negativen. Kdo ima prav, presodite sami…

Najboljša turistična agencija Španija 1
»Zgubljena med oblaki« pravi:

Še nikoli nismo letovali preko turističnih agencij, letos pa se odločamo za takšno varianto.
Pregledala sem en kup katalogov, pa kar ne najdem variante, ki bi mi bila všeč.
Ali ima mogoče katera izkušnje s kako agencijo, kjer ti naredijo dopust po tvojih željah. Da poveš kje, kakšen hotel, kakšno storitev… Da naredijo prav individualen aranžma?
Za predloge vam bom več kot hvaležna! Bi pa šli v Italijo, Španijo, Francijo, mogoče pa tudi v Grčijo.

»pika+« že ima odgovor:

Jaz sem zadovoljna z Sončkom v Mariboru.

Najboljša turistična agencija_Grčija

»DK« poda manj suhoparen odgovor:
Seveda obstajajo agencije , ki ti naredijo tudi tovrstne programe,a moraš povedati nekoliko več. Sonček dela korektno in dobro, a mislim, da ni najbolj primeren za tvoje želje. še enkrat poudarjam, imam dobro mnenje o njih, vendar,…
To ker ti imenuješ dopust po tvoji želji, imenujejo agencije individualni aranžma.Odvisno,kaj želite -če gre samo za lokacijo, hotel,storitev,…potem je to zelo enostavno storiti .Če pa gre za kakšne dodatne vsebine (individualni prevozi, ogledi,…) zadevo nekoliko spremeni. Predvsem pa poišči organizatorja potovanj, ne pa samo preprodajalce izletov (npr.Ilirika).
Recimo / Če bi šli v Grčijo ( Kikladi) je zelo zanesljiva in dobra agencija Atlas.
Težko je svetovati tako na slepo,..

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

S katerim se »ninaaaa« ne strinja v celoti:
Samo ne preko Sončka. Z njimi smo imeli mi in ostali, ki smo šli v Tunizijo pravi pekel. Jaz sem vzela poravnavo, ostali se še vedno tožarijo.

Vas zanima kdo je bolje argumentiral svoja stališča? Spremljajte forume: Popotovanja, Kam in kako na počitnice in Popotniški oglasi.


Sledite nam


RSS Ustavi se!