fbpx

Navtični dogodek leta

Novice

V soboto 15. maja 2004 bo v organizaciji Burin Yachting Cluba in revije Val navtika ter samoorganizaciji Avditorija na Obali potekal navtični dogodek leta 2004 z imenom MARINADA. MARINADA bo skupek različnih dogodkov, med katere sodijo: 1. Regata BURIN INTERNATIONAL CUP 2004. Regata za jadrnice po razvrstitvi open in J 24 bo potekala med Izolo […]

V soboto 15. maja 2004 bo v organizaciji Burin Yachting Cluba in revije Val navtika ter samoorganizaciji Avditorija na Obali potekal navtični dogodek leta 2004 z imenom MARINADA. MARINADA bo skupek različnih dogodkov, med katere sodijo:

1. Regata BURIN INTERNATIONAL CUP 2004. Regata za jadrnice po razvrstitvi open in J 24 bo potekala med Izolo (štart) in Portorožem (cilj). Za takšno športno prireditev na slovenskem morju se je BYC po več kot 10. letih profesionalnega ukvarjanja z navtiko odločila prvič. Soorganizator regate je v sodelovanju z Jadralno zvezo Slovenije, JD Synergy Club, ki je odgovoren za tehnično izvedbo regate.

2. Druženje članov Burin Yachting Cluba in tekmovalcev z regate, navtičnih profesionalcev, ki sodelujejo z revijo Val navtika in sodelavcev revije, ki skrbijo za njeno vsebino ter vseh na prireditev povabljenih novinarjev.

3. Slavnostna podelitev priznanj revije Val navtika za PLOVILO LETA 2004. Po dvomesečnem zbiranju glasovalnih lističev za plovilo leta 2004, ki bo potekalo preko revije Val in na samem salonu Internautica 2004, bo v Amfiteatru portoroškega Avditorija razglasitev najbolje ocenjenih plovil. Po oceni bralcev Vala in navtičnih strokovnjakov, ki jih je k sodelovanju povabila največja slovenska navtična revija, bodo prvouvrščena plovila poleg diplome prejela tudi posebno priznanje, srebrni znak Val navtika.

4. Podelitev pokalov za regato Burin International Cup. Po podelitvi priznanj za plovilo leta bo v Amfiteatru portoroškega Avditorija Burin Yachting Club izvedel slovesno podelitev pokalov najboljšim na regati Burin International Cup.

5. Koncert JOSIPE LISAC

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!