fbpx

Pomlad je v zraku

Novice

S cvetočo pomladjo se bliža čas prvomajskih praznikov, čas oddiha, izletov in potovanj. Prvi topli sončni žarki in prebujajoča se narava vabijo v bližnje in bolj oddaljene kraje, z avtobusi, letali in ladjami, vse to v objemu najlepšega časa v letu, pomladi. V turistični agenciji Kompas so tudi letos poslušali želje svojih popotnikov in v […]

S cvetočo pomladjo se bliža čas prvomajskih praznikov, čas oddiha, izletov in potovanj. Prvi topli sončni žarki in prebujajoča se narava vabijo v bližnje in bolj oddaljene kraje, z avtobusi, letali in ladjami, vse to v objemu najlepšega časa v letu, pomladi. V turistični agenciji Kompas so tudi letos poslušali želje svojih popotnikov in v sožitju s partnerji oblikovali splet novih in bogatih pomladnih zgodb. Zdaj je pravi čas za nepozabna potovanja in počitnice!

 

Od pravljične Islandije na njenem severu, preko cvetoče Nizozemske, Rusije, Baltika, do centralne Evrope in njenih vedno atraktivnih prestolnic, do temperamentnega Mediterana ter skrivnostnih in sanjskih dežel, to je le del bogate ponudbe, s katero želi Kompas tudi v letošnjem letu razveseliti svoje potnike.

Čari skrivnostnih dežel vabijo, da se jim prepustite zapeljati na potovanjih v Egipt, Jordanijo, Izrael ali Maroko, kjer se boste lahko prepustili nepozabnim romantičnim zgodbam in zapisom. Kompas prav posebej izpostavlja potovanje po programu Hurgada, križarjenje po Nilu, Kairo, Giza, 25. 4., s posebnim letalom iz Ljubljane, saj je odkrivanje skrivnosti zibelke civilizacije z druge perspektive, z ladje, zares enkratno doživetje.

Zaradi svoje bleščeče podobe in skrivnostne drugačnosti so Združeni arabski emirati z Dubajem kot veličastno krono Emiratov ena najbolj obiskanih in priljubljenih destinacij sodobnega časa. Kompas vabi, 26. 4., v objem beduinskega gostoljubja in nepozabnega sončnega zahoda v pomirjajoči tišini puščave na šest dnevne počitnice z direktnim letom iz Zagreba ali na potovanje Abu Dhabi in Dubaj z odhodom iz Ljubljane, ko si boste lahko privoščili dan »visoko nad oblaki« ali si privoščili počitek v arabskem slogu z okusno večerjo ob beduinski glasbi.

Če ne želite potovati tako daleč, se z družino pridružite Kompasovim prvomajskim klubom na Jadranu. Pravljični klub v Rovinju bo naše najmlajše razveseljeval z otroškimi tematskimi delavnicami s pravljičnimi junaki, iskanjem skritega zaklada z risanim junakom Skopupšnikom, športno dnevno animacijo in večernim mini diskom. Kulinarični klub s Tejo in Janijem je novost, odvijal se bo v Poreču in bo prav gotovo zadovoljil vse okuse. Aktivni klub v Medulinu pa je namenjen vsem tistim, ki se želite zdravo sprostiti ter s pridobivanjem znanja s področja hormonske joge dolgoročno poskrbeti za ravnovesje življenske energije.

Tudi v letošnjem letu Kompas ponosno zagotavlja kar nekaj odhodov z letališča Maribor na priljubljene destinacije na Mediteranu, na vedno sončna Rodos in Zakintos ter v Turčijo. Za vse prijave do konca meseca aprila pa še vedno veljajo tudi popusti za zgodnje prijave.

In ne nazadnje še nekaj za tiste, ki vas privlačita pokončnost in svežina severnih evropskih dežel, izjemno potovanje po skandinavskih prestolnicah (Kopenhagen, Oslo, Stockholm), raziskovanje norveških fjordov,  obisk ST. Petersburga z odhodi konec junija in po odlični ceni,  s posebnim letalom iz Ljubljane.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Islandija

Obrnite svoj počitniški in potovalni kompas na vse strani tega sveta in se prepustite ustvarjanju novih spominov s Kompasom.

Za podrobno ponudbo, informacije in rezervacije nas obiščite v najbližji poslovalnici, pokličite 01 2006 111  ali kliknite na www.kompas.si .


Sledite nam


RSS Ustavi se!