fbpx

Ne zamudite športno zabavnega spektakla leta!

Novice

Kranjska Gora je pripravljena na športno-zabavni vrhunec zime, svetovni pokal v alpskem smučanju 54. Pokal Vitranc, ki velja za moški praznik, kjer so dobrodošle tudi gospe, ter Q MAX PARTY, 14. marec, z glavnim gostom, Magnificom! V soboto, 14. 3. in v nedeljo, 15. 3. 2015 bo v Podkornu svetovni pokal v alpskem smučanju – […]

Kranjska Gora je pripravljena na športno-zabavni vrhunec zime, svetovni pokal v alpskem smučanju 54. Pokal Vitranc, ki velja za moški praznik, kjer so dobrodošle tudi gospe, ter Q MAX PARTY, 14. marec, z glavnim gostom, Magnificom!

V soboto, 14. 3. in v nedeljo, 15. 3. 2015 bo v Podkornu svetovni pokal v alpskem smučanju – 54. Pokal Vitranc. Na strminah tekmovalnega poligona pod Vitrancem se bodo pomerili najboljši moški smučarji sveta!

V soboto z začetkom ob 18.00 pa se srečamo v Kranjski Gori na Q Max Party, na ZABAVI ZIME. Koncert na prostem Q Max Party z javnim žrebanjem štartnih številk bo potekal na prireditvenem prostoru pred dvorano Vitranc v Kranjski Gori. V okviru obsežnega in pestrega programa bo ob 19.30 uri uradno žrebanje štartnih številk za nedeljski slalom. Glavne zvezde pred in po žrebanju bodo Nina Badrić, Magnifico, DJ Pero, Stiven Rahman, Eva Boto in drugi.

Več na www.kranjska-gora.si in na www.qmax-party.si.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!