fbpx

Nov začetek v najboljšem slovenskem wellnessu

Novice, Sprostitev, Toplice, Wellness

Nova priložnost, nove želje, novi cilji … Ste opazili, da se po novoletnem praznovanju več ali manj hitro vrnemo k naši vsakdanji rutini, običajnim opravilom, čas nas ponese in hitro pozabimo na obljube, ki smo si jih zadali v najdaljši noči?

Popolna sprostitev s posebej ustvarjeno masažo ob sproščujoči glasbi in z dišečimi olji, kopanje v termalnih vodah v oazi razkošja in prestiža, prijetna toplota savn in edinstvena gurmanska doživetja s poudarkom na zdravi prehrani.

Terme Olimia so odlična izbira za začetek novega načina življenja.

Doživita zimsko pravljico Term Olimia, v romantičnem paketu Wellness Hotela Sotelia****s, z vključenim vstopom v Wellness Orhidelia.

Pravzaprav ne potrebujemo zaobljub za nov začetek. Vsak dan imamo priložnost, da nekaj naredimo zase, da kakovostno zapolnimo čas in se premaknemo korak bližje k cilju. Prosti čas je postal največje razkošje! Ukradite si nekaj ur, sprostite se, posvetite se vašim potrebam, znebite se stresa, upočasnite tempo … kombinacija masaže in termalne vode v Termah Olimia.

Olimia je preverjeni recept za revitalizacijo.

Če ste ljubitelj vrhunskega in elegantnega dizajna, popolnega miru in spa ritualov, ne zamudite sprostitve v Wellnessu Orhidelia, ki je že devet let zapored prejel naziv najboljšega slovenskega wellnessa. V tem najbolj prestižnem delu Term Olimia boste doživeli novo dimenzijo spa izkušenj. Uživali boste v toplini največjega sveta savn v Sloveniji z inovativnimi programi savnanja olimskih gospodarjev vetra in že po nekaj urah regenerirali kožo, kri bo krožila hitreje, um se bo zbistril, težave pa ne bodo več videti tako velike.


Posvetite se sebi, svojim potrebam in željam ter pozabite na svet zunaj. Pri tam vam bo v pomoč selfness pristop Term Olimia, preverjena pot do fizične, čustvene in mentalne ravnotežnosti. Prava pot, da ponovno odkrijete sebe, so zdravi napitki in posebej zasnovane selfness vaje, tehnike in rituali, s katerimi boste brez problema nadaljevali pri vas doma.

Dan za selfness, ki se odvija vsak 3. petek v mesecu in je za goste Wellness Orhidelia Olimia, je idealna priložnost da odkrijete blagodejni učinek tega edinstvenega pristopa.


Mi smo pripravljeni za nove začetke, pa vi?


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]
 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.