fbpx

Odkrijte ljubezen v sebi!

Sprostitev, Toplice, Wellness

Sproščeni, srečni, polni zaupanja, zdravi – tako se počutijo zaljubljeni, katerim se vrača ljubezen. Kako odkriti ljubezen v sebi in drugih? Pravi odgovor imajo Terme Tuhelj!

Ne glede na to, ali ste v »svežem« ali dolgotrajnem razmerju, ali pa potrebujete le počitek, obudite čustva in odkrijte ljubezen v sebi.

Raziskave ameriških psihologov so pokazale, da sta prijaznost in velikodušnost izjemno pomembna elementa stabilnosti v vsakem odnosu, uživanje v majhnih stvareh in zadovoljstvo s samim seboj pa ustvarjata pozitivna čustva, ki se kot čarovnija prenašajo na druge. Majhna ljubezenska dejanja, ki izkazujejo spoštovanje in privrženost, so tesno povezana s stopnjo zadovoljstva parov, zadovoljstvo s samim seboj pa nas resnično izpolnjuje, nas napravi srečne in zadovoljne.

Sladkosti, kraljevska večerja, privlačen izlet, wellness oddih, masaža ali tretma, ki ga še niste preizkusili … vse to bo prebudilo intimnost, spodbudilo interakcijo in razplamtelo vašo ljubezen. Prisluhnite svojim potrebam, odpravite se na sproščujoče počitnice, uživajte v lepotnem tretmaju, katerega ste si že dolgo želeli, in se pomladite z nepremagljivim spa ritualom. Odkrijte ljubezen v sebi in jo delite z vašimi najdražjimi.

Odkrijte ljubezen v sebi je edinstven koncept Term Tuhelj za povrnitev dobrega počutja v januarju, ki je po mnenju mnogih najbolj depresiven mesec v letu. Pari bodo izbrali Romantiko v dvoje. Sproščujoča masaža za dva v SPAeVITA centru vas bo napolnila z energijo, po celodnevni sprostitvi v bogatih programih Sveta savn in termalni vodi Vodnega planeta pa se ne boste mogli upreti vrhunskim specialitetam baročne restavracije Dvorca Mihanović.

Po drugi strani pa, če se želite posvetiti sebi in raziskovanju wellness vsebin, Terme Tuhelj priporočajo paket Spa sprostitev, ki vam bo pomagal ubežati vsakodnevnemu stresu in znani januarski depresiji. Za ljubitelje wellnessa in sproščanja v spa-ju priporočajo, da se prepustite profesionalnim terapevtom, ki vam bodo razkrili skrivnosti novih terapij Angels Aroma Touch in Drop by Drop. Mišice se bodo v trenutku sprostile medtem ko vonj eteričnih olj pomiri um, izboljša koncentracijo in poživi telo. Za brezhibno romantiko in ljubitelje savne imajo Terme Tuhelj še en kotiček, katerega ne smete spregledati ‒ novi masažni bazen na terasi Sveta savn s pogledom na zimsko idilo.

Zimski oddih se prične zdaj, z odkrivanjem pozitivnih čustev v sebi, kot tudi v drugih.
Več na: http://www.terme-tuhelj.hr/

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!