fbpx

Novoletna zabava v savnah ali zlata dvajseta – v Termah Olimia je vse mogoče

Sprostitev, Toplice, Wellness

V zraku je vonj medenjakov in kuhanega vina, tako kot načrti za najbolj noro noč. Si želite razkošne wellness in spa izkušnje, sprostitve v savnah ali bogatih tematskih večerij s penino, bleščicami in glasbo?

Ali obstaja boljši način za nov začetek od protistresne terapije in uživanja v Svetu savn? Finske, parne ali programske savne, kot je Teater vetra, ki skupaj z izkušenimi mojstri savn vzbujajo pozitiven občutek, so sestavni del prestižne silvestrske savna ponudbe najbolj nagrajenega slovenskega Wellnessa Orhidelia v Termah Olimia.

Silvestrska savna ponudba najbolj nagrajenega slovenskega Wellnessa Orhidelia

Spa tretmaji, odlična glasba, ples in bogata praznična večerja

Popolna regeneracija s sproščujočimi wellness programi s pilingi in masažami, ki združujejo dišečo čokolado in med, so del ekskluzivnih slavnostnih paketov priznanih term. Na voljo so tudi negovalne kopeli, idealne za sprostitev napetih mišic, pri katerih boste pozabili na rutino in poslovne obveznosti. Uživanje v razkošnih spa tretmajih, odlična glasba, ples in bogata praznična večerja so najboljši načini za praznovanje novega leta.

Wellness Hotel Sotelia****s

V prestižnem Wellness Hotelu Sotelia****s iz Term Olimia vas bo silvestrska zabava spomnila na film Veliki Gatsby in zabave zlatih dvajsetih. Dovolite si nekaj razkošja, uživajte v zabavi prav gotovo ste slišali pregovor, da tako kot začnete novo leto, bo tudi nadaljevanju. Popolnoma drugačno izkušnjo, v stilu vroče brazilske praznične vročice, bodo doživeli tisti, ki so za noro novoletno praznovanje izbrali zabavo na bazenu v kopalkah.

Takoj v novem letu

Uživajte v sproščujočih ritualih tudi po silvestrovanju in takoj pričnite z zdravimi navadami, ki bi jih bilo dobro izvajati v prihodnjem letu. Pri tem vam bo pomagal inovativen program selfnessa s triminutnimi vajami, ki bodo postale sestavni del vaše dnevne rutine.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]
 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.