fbpx

Novoletna zabava v savnah ali zlata dvajseta – v Termah Olimia je vse mogoče

Sprostitev, Toplice, Wellness

V zraku je vonj medenjakov in kuhanega vina, tako kot načrti za najbolj noro noč. Si želite razkošne wellness in spa izkušnje, sprostitve v savnah ali bogatih tematskih večerij s penino, bleščicami in glasbo?

Ali obstaja boljši način za nov začetek od protistresne terapije in uživanja v Svetu savn? Finske, parne ali programske savne, kot je Teater vetra, ki skupaj z izkušenimi mojstri savn vzbujajo pozitiven občutek, so sestavni del prestižne silvestrske savna ponudbe najbolj nagrajenega slovenskega Wellnessa Orhidelia v Termah Olimia.

Silvestrska savna ponudba najbolj nagrajenega slovenskega Wellnessa Orhidelia

Spa tretmaji, odlična glasba, ples in bogata praznična večerja

Popolna regeneracija s sproščujočimi wellness programi s pilingi in masažami, ki združujejo dišečo čokolado in med, so del ekskluzivnih slavnostnih paketov priznanih term. Na voljo so tudi negovalne kopeli, idealne za sprostitev napetih mišic, pri katerih boste pozabili na rutino in poslovne obveznosti. Uživanje v razkošnih spa tretmajih, odlična glasba, ples in bogata praznična večerja so najboljši načini za praznovanje novega leta.

Wellness Hotel Sotelia****s

V prestižnem Wellness Hotelu Sotelia****s iz Term Olimia vas bo silvestrska zabava spomnila na film Veliki Gatsby in zabave zlatih dvajsetih. Dovolite si nekaj razkošja, uživajte v zabavi prav gotovo ste slišali pregovor, da tako kot začnete novo leto, bo tudi nadaljevanju. Popolnoma drugačno izkušnjo, v stilu vroče brazilske praznične vročice, bodo doživeli tisti, ki so za noro novoletno praznovanje izbrali zabavo na bazenu v kopalkah.

Takoj v novem letu

Uživajte v sproščujočih ritualih tudi po silvestrovanju in takoj pričnite z zdravimi navadami, ki bi jih bilo dobro izvajati v prihodnjem letu. Pri tem vam bo pomagal inovativen program selfnessa s triminutnimi vajami, ki bodo postale sestavni del vaše dnevne rutine.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.