fbpx

Novoletna zabava v savnah ali zlata dvajseta – v Termah Olimia je vse mogoče

Sprostitev, Toplice, Wellness

V zraku je vonj medenjakov in kuhanega vina, tako kot načrti za najbolj noro noč. Si želite razkošne wellness in spa izkušnje, sprostitve v savnah ali bogatih tematskih večerij s penino, bleščicami in glasbo?

Ali obstaja boljši način za nov začetek od protistresne terapije in uživanja v Svetu savn? Finske, parne ali programske savne, kot je Teater vetra, ki skupaj z izkušenimi mojstri savn vzbujajo pozitiven občutek, so sestavni del prestižne silvestrske savna ponudbe najbolj nagrajenega slovenskega Wellnessa Orhidelia v Termah Olimia.

Silvestrska savna ponudba najbolj nagrajenega slovenskega Wellnessa Orhidelia

Spa tretmaji, odlična glasba, ples in bogata praznična večerja

Popolna regeneracija s sproščujočimi wellness programi s pilingi in masažami, ki združujejo dišečo čokolado in med, so del ekskluzivnih slavnostnih paketov priznanih term. Na voljo so tudi negovalne kopeli, idealne za sprostitev napetih mišic, pri katerih boste pozabili na rutino in poslovne obveznosti. Uživanje v razkošnih spa tretmajih, odlična glasba, ples in bogata praznična večerja so najboljši načini za praznovanje novega leta.

Wellness Hotel Sotelia****s

V prestižnem Wellness Hotelu Sotelia****s iz Term Olimia vas bo silvestrska zabava spomnila na film Veliki Gatsby in zabave zlatih dvajsetih. Dovolite si nekaj razkošja, uživajte v zabavi prav gotovo ste slišali pregovor, da tako kot začnete novo leto, bo tudi nadaljevanju. Popolnoma drugačno izkušnjo, v stilu vroče brazilske praznične vročice, bodo doživeli tisti, ki so za noro novoletno praznovanje izbrali zabavo na bazenu v kopalkah.

Takoj v novem letu

Uživajte v sproščujočih ritualih tudi po silvestrovanju in takoj pričnite z zdravimi navadami, ki bi jih bilo dobro izvajati v prihodnjem letu. Pri tem vam bo pomagal inovativen program selfnessa s triminutnimi vajami, ki bodo postale sestavni del vaše dnevne rutine.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!