fbpx

Ob 5ih vstani in svet ti bo ležal na dlani

Jutranja.

Knjiga Ob 5ih vstani in svet ti bo ležal na dlani je navdihujoča zgodba o dveh običajnih ljudeh, ki si želita – tako kot mi vsi – biti produktivnejša, uspešnejša in bolj umirjena v teh časih. Skozi njuno zgodbo je navdih dobilo mnogo Slovenk in Slovencev, tudi mi.

Robin Sharma

Življenje je prekratko, da ne bi izkoristili vseh svojih potencialov. Rodili ste se v priložnost, pa tudi v obveznost, da postanete legendarni. Ustvarjeni ste bili za uresničevanje projektov na mojstrski ravni, zasnovani za uresničenje nenavadno pomembnih prizadevanj in zgrajeni za to, da ste sila dobrega na tem drobcenem planetu. V sebi imate sposobnost, da pridobite nazaj absolutno oblast nad svojo prvobitno veličino v civilizaciji, ki je postala precej necivilizirana …”, nagovarja Robin Sharma, avtor knjižne uspešnice Ob 5ih vstani in svet ti bo ležal na dlani.

Bodite gospodar svojega jutra. Povzdignite svoje življenje.

Knjiga Ob 5ih vstani in svet ti bo ležal na dlani je navdihujoča zgodba o dveh običajnih ljudeh, ki si želita – tako kot mi vsi – biti produktivnejša, uspešnejša in bolj umirjena v teh časih digitalnih motenj in prevelike zapletenosti. Ko spoznata samosvojega magnata, se jima želje uresničijo. Milijarder namreč postane njun duhovni učitelj. Popelje ju na čudovito potovanje po svetu, ki jima dramatično spremeni in izboljša poslovno plat življenja, na novo vzpostavi učinkovitost in v njiju prebudi srečo ter občutek osebne svobode.

Ob 5ih vstani in svet ti bo ležal na dlani je delno program za mojstrstvo, delno nabor taktik in metod za produktivnost na ravni genialnosti in delno priročnik za čudovito življenje, ki vas bo spremenil. Za vedno.

Avtor knjižne uspešnice Menih, ki je prodal svojega ferrarija

Robin Sharma je svetovno znan in spoštovan humanitarec, ki ga po vsem svetu cenijo kot enega vodilnih svetovalcev za voditeljstvo in osebnostno rast. Med njegovimi strankami najdemo znane milijarderje, glasbene superzvezdnike in vrhunske športnike, pa tudi mnoga podjetja, ki se uvrščajo na lestvico Fortune 100.

Njegove knjige so izšle v 92 jezikih, kar ga uvršča med najbolj brane avtorje sodobnega časa.

“Knjige Robina Sharme pomagajo ljudem po vsem svetu, da zaživijo čudovita življenja.” (Paulo Coelho)

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Več o knjigi

Kako sem spet vzljubila jutra (piše: Manca Čampa Pavlin)
Youtube kanal Robin Sharma

Video


Sledite nam


RSS Ustavi se!