fbpx

Občina Baška s paleto pomladnih programov

Novice

Turistična skupnost občine Baška je v sodelovanju s predstavništvom Hrvaške turistične skupnosti v Ljubljani v sliki in besedi predstavila paleto pomladnih programov na področju Kvarnerja in otoka Krka. Prav zaradi bližine s Slovenijo so nam te destinacije praktično na dosegu rok in so časovno primerne že za kateri koli konec tedna, da jih obiščemo. Seveda […]

Turistična skupnost občine Baška je v sodelovanju s predstavništvom Hrvaške turistične

skupnosti v Ljubljani v sliki in besedi predstavila paleto pomladnih programov na področju

Kvarnerja in otoka Krka.

Prav zaradi bližine s Slovenijo so nam te destinacije praktično na dosegu rok in so časovno primerne že za kateri koli konec tedna, da jih obiščemo. Seveda se tega toliko bolj zavedajo tudi naši južni sosedje in še posebej prav ljudje v Baški, katerih predstavniki pravijo, da pri njih vsi in vse živi za turizem ter katerim smo Slovenci daleč najbolj številni gostje.

Mikavnosti je že samih po sebi ogromno: od prostih plaž oz. hotelske ponudbe do narave in hribolazenja, vse pa podkrepljeno z njihovimi kulinaričnimi specilitetami in kulturnimi programi, zato jih je najbolje spremljati kar na njihovi strani www.tz-baska.hr.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Kot dodatno zanimivost pa naj še omenimo, da so Slovenci na Reki združeni tudi preko svojega društva Bazovica in jih je skoraj toliko kot prebivalcev Baške.


Sledite nam


RSS Ustavi se!