fbpx

Prvi Lifestyle hotel v Avstriji

Novice

Hotelir Florian Weitzer je v avstrijskem Gradcu v življenje obudil novi koncept hotelov. Junija 2005 je Hotel Daniel zasijal v novi podobi in obogatil turisticno ponudbo mest v Avstriji. Hotel je član združenja »Member of design hotels« in ponuja popolnoma novo doživetje bivanja in to v nižjem cenovnem segmentu. Že v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja […]

Hotelir Florian Weitzer je v avstrijskem Gradcu v življenje obudil novi koncept hotelov. Junija 2005 je Hotel Daniel zasijal v novi podobi in obogatil turisticno ponudbo mest v Avstriji. Hotel je član združenja »Member of design hotels« in ponuja popolnoma novo doživetje bivanja in to v nižjem cenovnem segmentu.

Že v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja je bil hotel v lasti hotelirske družine Weitzer. Letos so ga prenovili in ponovno odprli. V sto eni sobi hotela so uporabili predvsem jasne linije, v ospredju je predvsem domiseln design: kot je na primer prha »Raindance« z dnevno svetlobo, DVD naprava, brezplačen hitri dostop do interneta in podobno. Espresso bar je hkrati tudi recepcija, družabni prostor v pritličju pa je komunikacijska soba, opremljena s kaminom in vodnjakom. Gostom, ki to želijo, omogočajo odkrivanje Gradca s hotelskim motorjem vespo.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!