fbpx

Odplake kot turistična privlačnost

Novice

Singapur oglašuje svojo najnovejšo turistično atrakcijo: tovarno, ki odplake predeluje v pitno vodo. Obiskovalcem na videoposnetkih pokažejo, kako pridobivajo vodo, jih popeljejo na uro dolg obhod in jim pokažejo slap. Za tako pridobivanje pitne vode so se odločili potem, ko so pregledali cene, ki jih plačujejo sosednji Maleziji za njeno vodo. Vladna promocija tako nenavadne […]

Singapur oglašuje svojo najnovejšo turistično atrakcijo: tovarno, ki odplake predeluje v pitno vodo. Obiskovalcem na videoposnetkih pokažejo, kako pridobivajo vodo, jih popeljejo na uro dolg obhod in jim pokažejo slap.

Za tako pridobivanje pitne vode so se odločili potem, ko so pregledali cene, ki jih plačujejo sosednji Maleziji za njeno vodo. Vladna promocija tako nenavadne turistične zanimivosti pa seveda ne bo spremenila resne podobe Singapurja. To ima predvsem zahvaljujoč nekaterim zelo ostrim predpisom. Znane so visoke kazni za kršenje predpisov pri hoji po cestah, za pljuvanje po tleh in celo za napačno splakovanje stranišča.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!