fbpx

Otvoritev smučarske sezone na Krvavcu, Rogli in Kaninu

Novice

Končno smo dočakali zimo in letošnjo smučarsko sezono bodo med prvimi otvorila prav večja slovenska smučišča Krvavec, Rogla in Kanin. Ljubiteljem smučanja se obeta pester vikend, sodeč po stanju vremena na omenjenih smučiščih pa kot naročen! Na Krvavcu bodo prve naprave pognali že v petek, 15. decembra 2006, tam je trenutno 15 centimetrov naravno zapadlega […]

Končno smo dočakali zimo in letošnjo smučarsko sezono bodo med prvimi otvorila prav večja slovenska smučišča Krvavec, Rogla in Kanin. Ljubiteljem smučanja se obeta pester vikend, sodeč po stanju vremena na omenjenih smučiščih pa kot naročen!

Na Krvavcu bodo prve naprave pognali že v petek, 15. decembra 2006, tam je trenutno 15 centimetrov naravno zapadlega snega, temperature se gibljejo okoli 0°C in je jasno. Torej popolni začetek za prvi skok na smuči, pri tem pa boste lahko vse do jutri ob nakupu smučarske vozovnice v predprodaji, privarčevali do 9-odstotkov redne cene! Prav tako se z jutrišnjim dnem na Krvavcu obeta otvoritev novosti letošnje zime, vrh Krvavca se boste namreč lahko popeljali z novo istoimensko šestsedežnico.

 

No na Rogli, kjer lahko denimo smučate z isto smučarsko vozovnico kot na Krvavcu, kar pomeni udobje ene vozovnice za kar enkrat več različnih smučarskih prog pa bodo smučarsko sezono odprli v soboto, 16. decembra 2006. Naravna smučarska odeja na Rogli je debela 10 centimetrov, za prihajajoči vikend pa se oblecite tudi temperaturam primerno; te se bodo za razliko od Krvavca povzpele nekoliko višje, vse do 8°C. Smučarske vozovnice lahko v predprodaji kupite do petka, 15. decembra in zanje odštejete 10-odstotkov manjšo ceno.

Najbolje se bo letošnja otvoritev smuke prav gotovo izkazala na našem edinem visokogorskem smučišču Kaninu kjer imajo po besedah direktorja ATC Kanin kar 60 centimetrvo debelo snežno odejo in novo smučišče Skripi 3, katero meri v dolžino nekaj več kot kilometer. Tudi tam se bo smuka pričela v soboto, 16. decembra 2006. Več o otvoritvi smučarske sezone na Kaninu…

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!