fbpx

Pasja radost na Copacabani

Novice

Znamenita brazilska plaža je dobila še restavracijo za pse. Kuhani obroki so bolj zdravi in tudi precej okusnejši od pasjih konzerv, pa tudi postrežba je, kot se spodobi. Očitno je bilo, da sta bila spremljevalca odvetnice Rachel Zanardi – dveletna Julyane in osemletni Davyd – zadovoljna z izbiro jedil. Navdušeno sta namreč mahala z repom. […]

Znamenita brazilska plaža je dobila še restavracijo za pse. Kuhani obroki so bolj zdravi in tudi precej okusnejši od pasjih konzerv, pa tudi postrežba je, kot se spodobi.

Očitno je bilo, da sta bila spremljevalca odvetnice Rachel Zanardi – dveletna Julyane in osemletni Davyd – zadovoljna z izbiro jedil. Navdušeno sta namreč mahala z repom. Pa kaj ne bi. Okusno piščančjo enolončnico in jagnjetino z zelenjavo so jima postregli v prvi brazilski restavraciji za pse. Pasja radost je upravičena tudi zato, ker v kuhinji Pet Delicia jedi zanje pripravljajo samo iz naravnih sestavin. Ideja, naravna pasja kuhinja, je brazilsko – švedski par vodila pri načrtovanju že vse od začetka. Restavracijo sta decembra odprla v Riu de Janeiru, na uglednem kraju: znameniti plaži Copacabana.

“Če imaš rad svojo domačo žival, ji hočeš tako kot otrokom ali starim staršem ponuditi najboljše,” razlaga 49-letna brazilska odvetnica Rachel Zanardi, ki je srečna, da živi v bližini nove restavracije. “Davydova alergija se je precej izboljšala, odkar je namesto pasjih konzerv in briketov začel jesti naravno in sveže pripravljeno hrano,” razloži Zanardijeva, ko s svojima varovancema, ki se z užitkom bašeta, sedi ob nizki mizici na umetni travi pred restavracijo.

Vir: delo.si


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.