fbpx

Pasja radost na Copacabani

Novice

Znamenita brazilska plaža je dobila še restavracijo za pse. Kuhani obroki so bolj zdravi in tudi precej okusnejši od pasjih konzerv, pa tudi postrežba je, kot se spodobi. Očitno je bilo, da sta bila spremljevalca odvetnice Rachel Zanardi – dveletna Julyane in osemletni Davyd – zadovoljna z izbiro jedil. Navdušeno sta namreč mahala z repom. […]

Znamenita brazilska plaža je dobila še restavracijo za pse. Kuhani obroki so bolj zdravi in tudi precej okusnejši od pasjih konzerv, pa tudi postrežba je, kot se spodobi.

Očitno je bilo, da sta bila spremljevalca odvetnice Rachel Zanardi – dveletna Julyane in osemletni Davyd – zadovoljna z izbiro jedil. Navdušeno sta namreč mahala z repom. Pa kaj ne bi. Okusno piščančjo enolončnico in jagnjetino z zelenjavo so jima postregli v prvi brazilski restavraciji za pse. Pasja radost je upravičena tudi zato, ker v kuhinji Pet Delicia jedi zanje pripravljajo samo iz naravnih sestavin. Ideja, naravna pasja kuhinja, je brazilsko – švedski par vodila pri načrtovanju že vse od začetka. Restavracijo sta decembra odprla v Riu de Janeiru, na uglednem kraju: znameniti plaži Copacabana.

“Če imaš rad svojo domačo žival, ji hočeš tako kot otrokom ali starim staršem ponuditi najboljše,” razlaga 49-letna brazilska odvetnica Rachel Zanardi, ki je srečna, da živi v bližini nove restavracije. “Davydova alergija se je precej izboljšala, odkar je namesto pasjih konzerv in briketov začel jesti naravno in sveže pripravljeno hrano,” razloži Zanardijeva, ko s svojima varovancema, ki se z užitkom bašeta, sedi ob nizki mizici na umetni travi pred restavracijo.

Vir: delo.si


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!