fbpx

PETKOVI POPOLDNEVI V PARKU – PPP

Novice

Petkovi popoldnevi so izobraževalno – ustvarjalne delavnice za otroke in odrasle. Potekajo od maja do septembra vsak zadnji petek v mesecu pod vodstvom usposobljenih animatorjev. Namenjene so spoznavanju naravne in kulturne dediščine na območju Triglavskega narodnega parka. Z delavnicami želimo otrokom in odraslim približati svet okoli nas, da zamenjajo pogled v računalniški monitor z rastlino […]

Petkovi popoldnevi so izobraževalno – ustvarjalne delavnice za otroke in odrasle. Potekajo od maja do septembra vsak zadnji petek v mesecu pod vodstvom usposobljenih animatorjev. Namenjene so spoznavanju naravne in kulturne dediščine na območju Triglavskega narodnega parka.

Z delavnicami želimo otrokom in odraslim približati svet okoli nas, da zamenjajo pogled v računalniški monitor z rastlino ali živalco, da premagajo strah pred čudnimi, gomazečimi bitji, da hodijo po svetu z odprtimi očmi in da se naučijo drobnih stvari, ki veliko pripomorejo k ohranitvi narave.

Delavnice so brezplačne in primerne za otroke in odrasle vseh starosti. Kraj in čas dogajanja sta objavljena v koledarju prireditev Triglavskega narodnega parka, na spletni strani in v medijih.

PPP-2007

Po sledeh triglavskih mitov in legend

Letošnji sklop petkovih popoldnevov s podnaslovom Po sledeh triglavskih mitov in legend je namenjen različnim pojavom in oblikam v naravi, ki so v preteklosti burila človeško domišljijo in okoli katerih so se spletli različni miti ter legende. Tako bomo videli nenavadne skalne oblike, velikane in delo mitičnih bitij, ki poosebljajo moč narave.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

 


Sledite nam


RSS Ustavi se!