fbpx

Poletje v Celju – knežjem mestu

Novice

V poletnem času Mestna občina Celje že enajst let pripravlja prireditve pod skupnim naslovom Poletje v Celju – knežjem mestu. Prireditve nagovarjajo široko publiko, dogajajo se na različnih prizoriščih v starem delu mesta, po vsebini ponujajo pestrost od klasično zasnovanih do popularnih izvedb domačih in tujih izvajalcev, prednost pri izboru pa imajo predvsem avtorski projekti. […]

V poletnem času Mestna občina Celje že enajst let pripravlja prireditve pod skupnim naslovom Poletje v Celju – knežjem mestu. Prireditve nagovarjajo široko publiko, dogajajo se na različnih prizoriščih v starem delu mesta, po vsebini ponujajo pestrost od klasično zasnovanih do popularnih izvedb domačih in tujih izvajalcev, prednost pri izboru pa imajo predvsem avtorski projekti.
Poletje v Celju se razvija iz leta v leto, tako da je v njegovem okviru potekalo že 55 prireditev, ki si jih je ogledalo 10.000 obiskovalcev.
Prizorišče ob Vodnem stolpu v starem mestnem jedru, opremljeno z velikim prireditvenim odrom in montažnimi tribunami, bo z leti gotovo postalo priljubljeno poletno zbirališče. Poletje v Celju – knežjem mestu doseže vrhunec s prireditvijo Pod zvezdami Celjanom na Starem gradu, ki vsako leto v to idilično okolje privabi več kot tri tisoč meščanov in njihovih gostov.
 
 
Poletje v Celju – knežjem mestu (poletne prireditve)
Organizator : Zavod za kulturne prireditve in turizem Celeia Celje
Datum začetka : 20.6.2007
Datum zaključka : 1.9.2007
Prizorišče : Celje

Krekov trg 3
3000 Celje
Telefon:
03 426 51 56,
042 87 930
Faks:
042 87 931
e-mail:
[email protected]

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!