fbpx

Počitnice za otroke

Novice

Kompasov klub je tisti način preživljanja počitnic, kjer je velik poudarek na organizaciji prostega časa otrok, v soodvisnosti od organizacije programov za vso družino.

V Kompasu že vrsto let ponujajo kot dodatno vrednost aranžmajev Kompasov klub, ki je med potniki zelo priljubljen. Prav Kompasov klub je tisti način preživljanja počitnic, kjer je velik poudarek na organizaciji prostega časa otrok, v soodvisnosti od organizacije programov za vso družino. Vse več ljudi se odloča za klubsko ponudbo zato, ker je ugodna, otroci večinoma letujejo brezplačno, je za vse generacije in vse okuse. Za goste skrbi domač tim animatorjev, ki ima pripravljen pester klubski program športnih, družabnih in družinskih aktivnosti.

 

Družinski poletni klubi na Jadranu in Mediteranu pričnejo odpirati svoja vrata junija. Skrbno pripravljeni klubski programi za otroke, mladostnike in vso družino poskrbijo za aktiven dopust in počitek, navezovanje novih poznanstev in sprostitev v enem. Pestra je ponudba tako na Jadranu kot Mediteranu. Makarska Riviera/Drvenik, Biograd na Moru, Rovinj, Medulin pri Pulju, Mali Lošinj in Turčija so destinacije, kamor je letos usmerjen klubski kompas.

Družinski klub sestavljajo programi za otroke, mladostnike in družine ter večerna animacija. Otroci in mladostniki bodo uživali v Mini, Cici in Maksi klubu na tematsko obarvanih ustvarjalnih delavnicah, v iskanju gusarskega zaklada, na pravljično obarvanih uricah ali se udeležili Medexovih dogodivščin; ob zaključku pa vsi prejmejo tudi Kompasovo diplomo. Program za vso družino skrbi za aktivno preživljanje počitnic z organizirano športno rekreacijo, vodno aerobiko, Kompasijado – igrami za vso družino, jutranjo rekreacijo, popoldansko tombolo in ustvarjalnimi delavnicami. Večeri so zapolnjeni z otroškim mini diskom, večerno Kompasovo animacijo in plesno glasbo za vse generacije. Vsak petek se odvija petkov zaključni večer, vsako soboto pa spoznavni večer s Kompasovo ekipo in pijačo dobrodošlice.

Prav posebej izpostavljamo Kompasov družinski klub v Biogradu na Moru. Mediteranska vas San Antonio je v idiličnem naselju majhnih kamnitih hišic in parku stoletnih borovcev in pinij ter je Kompasova ekskluzivna ponudba. Lepi in urejeni bungalovi so obdani z zelenjem in mediteranskim vrtom. Družinske sobe omogočajo nastanitev do šestim osebam.

 

BIOGRAD NA MORU

Mediteranska vas San Antonio 3*

25. 6.-29. 8. 2015, 7 x POL

od 378 €

Otrok do 12. leta BREZPLAČNO.

TURČIJA

hotel Eftalia Splash 5*

4. 6. – 24. 9. 2015, 7 x AI

od 625 €

 

Poleg družinskih klubov Kompas organizira tudi Kompasov mini klub, ki se bo letos odvijal v Medulinu pri Puli, od 6. 6. do 19. 9. in na Malem Lošinju od 25. 4. do 11. 10. 2015. Mini klubski program je pestro sestavljen, dan se pričenja z jutranjo rekreacijo, nadaljuje z ustvarjalnimi delavnicami in tematskimi delavnicami, športno animacijo, učenjem prvih plesnih korakov, ki jih zvečer otroci že lahko predstavijo svojim vrstnikom in staršem v večernem mini disko klubu.

 

MEDULIN PRI PULI

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Hotel Park Plaza Belvedere 4*

6. 6.-19.9. 2015, 7 POL

od 315 €

Otrok do 3. leta BREZPLAČNO.

 

V Kompasovih klubih si starši lahko vzamejo čas zase, se podnevi sprostijo na plaži, vedoč, da so najpomembnejši ljudje v njihovem življenju, otroci, varni in da se prav lepo zabavajo v družbi Kompasovih animatorjev, ki poskrbijo za mnogo zanimivih dejavnosti. Seveda pa je na voljo obilo razvedrila za vso družino, da se družine lahko povežejo še na čisto nov način.

 

Zakaj v Kompasov klub? Ker se otroci zabavajo in spoznavajo svoje vrstnike, ker starši lahko čas animacije izkoristijo za počitek in razvajanje ali pa se udeležijo kakšne od aktivnosti in razgibajo svoje telo in dušo ali pa preprosto zato, ker želite, da svoj dragoceni prosti čas preživite čim bolj brezskrbno.

 

 

GRČIJA – OTOK KOS

hotel KIPRIOTIS VILLAGE 4*

7. 6.-27. 9. 2015, 7 x AI

od 659 €

 

Pustite se zapeljati Kompasovi ponudbi za družine na Jadranu in Mediteranu, zato vas vabimo, da pregledate ponudbo na www.kompas.si ali obiščete v najbližjo poslovalnico Kompas ali pokličete na 01 2006 111.


Sledite nam


RSS Ustavi se!