fbpx

Poletni vozni red in doplačilo izdaje letalske vozovnice

Novice

Adria Airways je 26. marca objavila poletni vozni red, ki bo veljal do 28. oktobra 2006. V poletni sezoni bodo poleg rednih linij ponudili tudi lete v Dublin in Manchester, kot novost bodo dodali še Birmingham ( enkrat na teden ). Adria Airways ima preko 200 letov na teden iz Ljubljane v 24 evropskih ciljev, […]

Adria Airways je 26. marca objavila poletni vozni red, ki bo veljal do 28. oktobra 2006. V poletni sezoni bodo poleg rednih linij ponudili tudi lete v Dublin in Manchester, kot novost bodo dodali še Birmingham ( enkrat na teden ).

Adria Airways ima preko 200 letov na teden iz Ljubljane v 24 evropskih ciljev, lete znotraj EU ( Frankfurt – Dunaj ) in v sodelovanju s Star Alliance partnerji možnost potovanja po vsem svetu.

Od 6. aprila 2006 dalje je za rezervacije in nakup letalskih vozovnic preko spletnega portala adriaairways. com potrebno doplačilo stroška izdaje vozovnice, ki jo dodajo končnemu znesku letalske vozovnice. Doplačilo znaša 4800 tolarjev oziroma 20 evrov ( refundacija ni možna ). Dojenčkom do vključno 1 leta starosti tega zneska ne zaračunavajo.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!