fbpx

Potovanje s partnerjem je test za zvezo

Potovanja

Na potovanju boš partnerja spoznal v novi luči.

# Partnerja res dobro spoznaš

Ko si skupaj 24/7, ne moreš skriti kdo si in dobiš vpogled tudi v partnerjeve negativne lastnosti, o katerih razmisli, ali bi jih lahko prenašal celo življenje. Po drugi strani pa te zna partner presenetiti z odličnimi pogajalskimi veščinami in znanjem treh tujih jezikov.

# Bodi pozoren na njegove reakcije

Opazuj partnerja kako reagira v stresnih situacijah, ko zamuja avtobus ali ko se izgubita v labirintu ulic. Ali ta ostane miren, izgubi živce ali se zna pošaliti tudi na svoj račun?

Nina potuje: “Jaz sem že od nekdaj zelo hiperaktiven človek..če nisem na potovanju, kolesarim, tečem, hodim v hribe, kajakiram…vglavnem, nisem pri miru in verjamem, da je zaradi tega še toliko težje najti nekoga z istimi interesi, ampak res se da… mogoče sem jaz imela srečo tudi v tem, da če mož že ni prej potoval, da je bil vsaj športnik in da sva se vbistvu tudi pri športanju spoznala… potem sem mu pa še potovanja predstavila in evo, mu je bilo všeč.”

# Preveri kako sodelujeta

Na potovanju je potrebno sodelovati, prav tako kot v partnerski zvezi. Preveri kako se dopolnjujeta pri sprejemanju odločitev in kakšno podporo si pri tem nudita.

# Sklepanje kompromisov

Četudi imata podobne interese, bosta morala na potovanju skleniti več kompromisov kot so izbira nastanitve, prevoza ali vajine naslednje destinacije. Videla bosta, koliko sta se pripravljena prilagajati željam drug drugega.

# Različni interesi

Prav nič ni narobe, če bosta kakšen dan preživela ločeno in bo eden izmed vaju užival na plaži, drugi pa bo odkrival mestne znamenitosti. Vendar naj se počitnice ne spremenijo v pobeg pred partnerjem.

Vir fotografij: Pixabay, Stockpholio


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!