Nepogrešljivi pripomočki na potovanju

Potovanja

Nekaj rešitev, kako si olajšati potovanje.

# Plastenke, ki ne puščajo

Glede prenašanja tekočine na letališču veljajo posebna pravila. Svoje najljubše izdelke prelij v primerno velike plastenke in jih shrani v prozorne vrečke.

# Zaščiti se proti kraji

Splača se investirati v torbo iz materialov, ki ščitijo proti kraji. Ni jih mogoče prerezati in imajo posebne predalčke za osebne dokumente.

zase sem takoj: “Zase ne rabim res ne več kot , ajde, 10 min. Vsi ostali naj bi sami pakirali, a se vedno kaj išče… Pa skupne stvari… V taki vročini, mi že kar dol teče, če samo pomislim na pakiranje.”

# Slušalke

S poslušanjem glasbe na poti si boš skrajšal dolgo vožjo z letalom ali avtobusom, ali pa se boš preprosto malo odklopil od zvokov mestnega vrveža.

# Blazina za spanje

Z blazino za spanje boš lažje našel udoben položaj za dremanje med vožnjo ali čakanjem na letališču.

# Majhna torbica

Poleg majhnega nahrbtnika imej s seboj še manjšo potovalno torbico, v katero boš spravil najnujnejše stvari kot so dokumenti, denar in telefon.

# Kompresijske nogavice

Kompresijske nogavice bodo poskrbele za boljšo cirkulacijo krvi v nogah in za preprečitev tveganja za pojav krvnih strdkov med dolgimi potovalnimi urami.

# Organizator kablov in adapter

Organizator kablov ti bo pomagal hitreje najti pravi kabel v poplavi polnilcev za telefon, tablico ali računalnik. Pozanimaj se, kakšne vtičnice uporabljajo v državi, kamor potuješ in se oboroži s primernim adapterjem.

# Zložljiv dežnik in klobuk

Ker je vreme nepredvidljivo, s seboj vzemi praktičen zložljiv dežnik, ki ti v prtljagi ne bo zavzel preveč prostora. Klobuk pa te bo ščitil pred žgočim soncem, hkrati pa ti bo služil kot priljubljen modni dodatek.

Vir fotografij: Pixabay, Stockpholio


Sledite nam


RSS Ustavi se!