fbpx

Potovanje z vlakom s karto Interrail

Aktivnosti, Potovanja

Bi se želeli na potovanje po Evropi podati z vlakom? Potem je morda karta InterRail prava za vas.

Bi se želeli na potovanje po Evropi podati z vlakom? Potem je morda karta InterRail prava za vas. Na takšno potovanje se lahko podati sami ali v družbi, spontano, brez organiziranega vodenja. Primerna je prav za vsakogar, prav tako pa lahko z njo prihranite pri nočitvah v hotelih, kartah za potovanje z drugimi prevoznimi sredstvi ter vstopnicah za muzeje in galerije.


Je skupna ponudba 30 evropskih železnic in držav, ki jih lahko prepotujete skupaj več hkrati ali se odločite za obisk le ene. Če se odločite za potovanje po progah vseh držav članic, boste izbrali karto InterRail Global Pass, ki razlikuje med flexi in kontinuirano vozovnico. Flexi je potrebno izkoristiti v 5 potovalnih dneh v razmiku 15 dni ali v 7, 10 ali 15 potovalnih dneh znotraj enega meseca.

Kontinuirana vozovnica je veljavna neprekinjeno 15 dni, 22 dni ali 1 mesec.

Če pa se odločite za potovanje le po eni državi, boste izbrali karto InterRail One Country Pass. Države so razvrščene v 4 cenovne razrede in vozovnice se izdajo za 3, 4, 6 ali 8 potovalnih dni v razponu enega meseca. Mladi do 26 leta, seniorji nad 60 let in otroci med 4 in 11 letom so upravičeni do znižane cene. Ponekod je potrebno za vlak višjega cenovnega ranga dodatno doplačati, prav tako za rezervacijo sedeža ali ležišča. Karta je neprenosljiva in ne velja v državi prebivanja potnika.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!