fbpx

Terme Olimia – prebudite pomlad v sebi

Novice

Pomladansko razstrupljanje, masaže, termalna voda, sproščanje v savnah ali zabava za celo družino? V Termah Olimia boste odkrili, zakaj je pomlad vaš najljubši letni čas.

1. Pomladansko razstrupljanje

Ste brez energije, utrujeni in počasni? Ne skrbite, to so posledice zime, zmanjšanih aktivnosti, težke hrane in naveličanega vsakdana. Čas je za pomladansko razstrupljanje in prebujanje nove energije. Sami ali v družbi – vseeno je! Dovolj bo že nekaj dni v Termah Olimia in počutili se boste kot prerojeni! Izberite eno od hišnih masaž in uživajte v uri čistega užitka in sprostitve. Kipeli boste od energije, dišeča olja pa bodo vašo kožo napravila žametno mehko. Kombinacija masaže in termalne olimske vode je preverjen recept za sprostitev in revitalizacijo.

Rezervirajte si oddih čim prej in izkoristite posebni FIRST MINUTE prvomajski popust!

2. Spomladansko prebujanje v Wellnessu Orhidelia

Odkrijte lepoto črne orhideje v uradno najboljšem wellnessu v Sloveniji. Luksuzna atmosfera, moderni dizajn in blagodejni učinek olimske termalne vode vam bodo dali edinstveno doživetje oddiha, po le nekaj dneh počitka v največjem Svetu savn v Sloveniji z različnimi savna programi pa se vam bo pomladila koža, kri bo hitreje krožila, zbistril se vam bo um, problemi pa se ne bodo več zdeli tako veliki.

 

3. Družinska zabava v novi Termaliji Family Fun

V letošnji pomladi odkrijte neviden svet vodnih dogodivščin v novi oazi oddiha zabave v Termah Olimia. Zunanji in notranji bazeni s termalno vodo, adrenalinski tobogani, plezalna stena, 7D kino, Game room, Oliland, amfiteater … so užitek za otroke in starše. Od zdaj naprej imajo tudi malčki svoj svet vodnih atrakcij, na voljo pa so tudi sobe za previjanje in dojenje, prostori za pripravljanje otroške hrane in mirna družinska počivališča. Ni lepšega oddiha od tega, ko se zabava cela družina.

4. Pomladanska odločitev: postanite fit

Pomlad je idealni letni čas za nov začetek. Posvetite se sebi, vašim potrebam in željam, pripravite telo na tople dni in prihajajoče poletje. Pri tem vam bo pomagala filozofija selfnessa, preverjena pot do fizičnega, čustvenega in duševnega ravnovesja. Izvedite vse o zdravih napitkih, posebno ustvarjenih selfness vadbah, tehnikah in ritualih ter zdravi prehrani, bogati s svežimi in zdravimi sestavinami. Ne pozabite – redna vadba in zdrava prehrana sta predpogoj za vitalnost in pozitivno energijo.

5. Aktivni dopust

Najlepša spomladi, narava, ki obdaja Terme Olimia, preprosto vabi na aktivni dopust. Na kolesu ali sprehodu boste uživali v vsakem trenutku. Odkrili boste Pravljično deželo domišljije s čarovniško kočo, poskusili boste najboljšo čokolado v čokoladnici Olimje, ne smete pa pozabiti na domače pivo Haler, ki ga pripravljajo po starem nemškem receptu, ogledali si boste olimski samostan, v katerem se nahaja ena najstarejših lekarn v Evropi otroci pa bodo najbolj navdušeni nad jelenčki na Jelenovem grebenu.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Peljite družino, prijatelje ali partnerja na pomladanski oddih v Terme Olimia in praznujte priljubljen letni čas na najboljši možni način. Ker si zaslužite res najboljše!

 


Sledite nam


RSS Ustavi se!