fbpx

Povabilo UNWTO k sodelovanju za podelitev nagrad za odličnost in inovativnost v turizmu

Novice

Svetovna turistična organizacija (UNWTO) vabi k sodelovanju oziroma k prijavi za podelitev nagrad za odličnost in inovativnost v turizmu. Vloge sprejemajo do 1. oktobra 2013. Generalni sekretar UNWTO Taleb Rifai izpostavlja, da želijo z nagrado vzpodbuditi posameznike in organizacije – tako javne kot zasebne in nevladne – k inovativnim turističnim pobudam za uresničevanje konkurenčnega in trajnostnega […]

Svetovna turistična organizacija (UNWTO) vabi k sodelovanju oziroma k prijavi za podelitev nagrad za odličnost in inovativnost v turizmu. Vloge sprejemajo do 1. oktobra 2013.

Generalni sekretar UNWTO Taleb Rifai izpostavlja, da želijo z nagrado vzpodbuditi posameznike in organizacije – tako javne kot zasebne in nevladne – k inovativnim turističnim pobudam za uresničevanje konkurenčnega in trajnostnega razvoja turizma s pomočjo znanja in inovacij.

Podelitev nagrad bo potekala 22. januarja 2014 v Madridu v okviru Mednarodnega turističnega sejma FITUR. Sledil bo tudi UNWTO simpozij Knowledge Network (23. januar 2014), na katerem bodo prejemniki nagrad in najboljše prakse tudi predstavljene.

Več informacij

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!