fbpx

Povezovanje s samim seboj – trend, ki osvaja!

Sprostitev, Toplice, Wellness

Dotik nas kot »tih jezik« čutno povezuje s svetom od trenutka, ko se rodimo: z njim izražamo občutke, nas tolaži, prinaša mir, sprošča … Čudovita moč dotika v kombinaciji z zvokom spodbuja pretok energije in sprošča pozitivna čustva, trdijo strokovnjaki Term Olimia.

Masažna olja in kreme, ki vsebujejo nepričakovane sestavine, virtualno vodena meditacija, krioterapija ali izpostavljenost različnim temperaturam za sproščanje toksinov in celo senene kopeli za krepitev imunosti in izboljšanje cirkulacije … so trendi, ki bodo zaznamovali industrijo wellnessa leta 2020.

Toda tisto, kar bo še posebej »in«, je t.i. energijsko zdravljenje, ki izhaja iz potrebe, da se človek, ki je obremenjen s kopico dražljajev, ki jih dnevno prejema iz svoje okolice, končno poveže s samim seboj. Inovativni program selfnessa Term Olimia je popolna pot do boljšega in srečnejšega življenja – z drugimi in, kar je še pomembneje, s samim seboj.

Zvočna kopel z gongom, starodavnim instrumentom, ki usklajuje vibracije in odpravlja napetost; nato tibetanske sklede, ki bodo odgnale negativne misli; masaža v zvočni jami, kjer zvok vpliva na dihalni proces; Tehnika qi gong, ki povezuje tradicionalno kitajsko medicino, borilne veščine in filozofijo, vse z namenom obnovitve pretoka energije, je le del selfnessa Terme Olimia.

Mangovo maslo namesto masažnega olja

Wellness Orhidelia je že vrsto let najboljši wellness v Sloveniji: podvodna glasba, popolna interakcija zunanjih in notranjih bazenov, igra barv in notranjost, navdahnjena s črno orhidejo, ki še dodatno pomaga uravnotežiti čustva in um … popolnoma upravičujejo ta naziv.

Počitek, sprostitev in predah od napornega življenja so najpogostejši razlogi, ki ljudi pripeljejo v wellness centre, vendar pa raziskave kažejo, da jih motivira potreba po drugačnem načinu zdravljenja različnih tegob, pa učinek proti staranju.

Wellness Orhidelia je za svoje goste ustvaril impresivno ponudbo tretmajev, vključno s tremi zelo posebnimi hišnimi masažami. Mangovo maslo namesto masažnega olja za boljši tonus kože, masaža, ki vključuje več tehnik, na primer japonski shiatsu in kitajski tui-no, »dotik« toplih olj, ki izločajo strupe in pomlajujejo kožo – vse v skladu s spreminjajočimi se trendi, edino potreba po ugajanju samemu sebi je stalna.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Dan za Selfness, vsak 3. petek v mesecu

In ne pozabite na tradicionalni Dan za Selfness, ki ga za goste Wellnessa Orhidelia organiziramo vsak 3. petek v mesecu, z brezplačnimi vsebinami za telo in duha, vsakič znova pa k sodelovanju povabimo tudi zunanje goste. Vabljeni, da se nam pridružite.


Sledite nam


RSS Ustavi se!