fbpx

Ali ste s pravo osebo ugotovite na potovanju

Potovanja

Na kaj morate biti pozorni?

# Stresne situacije

Ko se vse odvija po načrtu, smo precej dobre volje, ko pa letalo zamuja, smo lačni ali nam je vroče in neudobno, takrat pokažemo svoj pravi obraz. Če sta s partnerjem podobne volje, imata dobre možnosti za prihodnost.

# Prilagodljivost

Potovanja so polna presenečenj in težko je pričakovati, da bo šlo vse kot po maslu. Če se vaš partner ves čas pritožuje in ga iz tira spravi vsaka malenkost, to o njem veliko pove.

Nala: “Prav tako pomembna, kot je družina, je tudi dvojina, saj drugače kaj hitro ni več prave družine!”

# Odnos do drugih

Na potovanju boste opazili, kako se vaš partner obnaša do osebja v hotelu in natakarja v restavraciji. Ti odnosi veliko povedo o naših vrednotah.

# Dnevna rutina

Spoznali boste ali sta vajina urnika skladna. Sta oba jutranji ptici ali sta bolj podobna nočni sovi? Tudi z različnimi navadami in nekaj razumevanja, sta lahko uspešen par.

Vir fotografij: Pixabay, Stockpholio


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] s Tomom Vebrom
  Tom Veber, svobodni umetnik in kulturni delavec pravi: "Izčrpan sem, zmeraj težje najdem ravnovesje med delom in prostim časom. Kot svoboden umetnik je moje delo, in posledično s tem povezan zaslužek, velikokrat podvrženo negotovosti."
 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]