fbpx

Princ iz Perzije se je preselil v Škofjo Loko

Novice

Plesna predstava vas vabi v nedeljo Ljubljana – Premiera plesne predstave Princ iz Perzije v centru kulture Španski borci lanskega oktobra je, sledeč odzivu publike, klicala po ponovitvi. Plesalci Studia za orientalski ples Lajali, skupine Kaz-u-not, Matej Bedič in Nina Ogrin se bodo tako znova vrnili pod odrske luči – tokrat na deske Kulturnega doma […]

Plesna predstava vas vabi v nedeljo

Ljubljana – Premiera plesne predstave Princ iz Perzije v centru kulture Španski borci lanskega oktobra je, sledeč odzivu publike, klicala po ponovitvi. Plesalci Studia za orientalski ples Lajali, skupine Kaz-u-not, Matej Bedič in Nina Ogrin se bodo tako znova vrnili pod odrske luči – tokrat na deske Kulturnega doma Loški oder v Škofji Loki. V objem skrivnostnega Bližnjega vzhoda in sodobnega Zahoda vas vabijo to nedeljo, 20. februarja 2011, ob 19. uri.

Predstava vsebuje prvine orientalskega plesa, ki jih plesalke studia Lajali izrazijo tudi s pripadajočimi rekviziti, kot so tančica, pahljače, krila in palice, ne manjka niti čutnih dovtipov, ki trebušnemu plesu dodajo značilno zapeljivost in mističnost.

Vir: dnevnik.si

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!