fbpx

Umor turistke krni ugled Tajske

Novice

Na Tajskem hitijo, da bi čim prej končali postopke v zvezi s posilstvom in umorom 21 letne britanske turistke 1. januarja letos na otoku Ko Samui. Osumljena ribiča, stara 23 in 24 let, sta policiji umor že priznala, ne priznata pa posilstva. Za umor jima grozi celo smrtna kazen, sodišče pa bo verjetno strožje tudi […]

Na Tajskem hitijo, da bi čim prej končali postopke v zvezi s posilstvom in umorom 21 letne britanske turistke 1. januarja letos na otoku Ko Samui.

Osumljena ribiča, stara 23 in 24 let, sta policiji umor že priznala, ne priznata pa posilstva. Za umor jima grozi celo smrtna kazen, sodišče pa bo verjetno strožje tudi zato, ker gre Tajski za ugled varne države. Premier Taksin Šinavatra je že pozval policijo, naj poveča svojo prisotnost v turističnih krajih in zaščiti turiste, hkrati pa pohvalil pristojne za hitro aretacijo. Kako so Tajci občutljivi na svoj ugled, pričajo tudi množicna zborovanja prebivalcev Ko Samuija v spomin na umrlo turistko in zahteve po ostrem kaznovanju krivcev umora.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!