fbpx

Prvič modna revija na vlaku s kandidatkami za Miss Universe Slovenija

Dogodki, Novice, Zanimivosti

Na vlaku ICS so prvič izvedli modno revijo s prvimi kandidatkami za Miss Universe Slovenija.

Na vlaku ICS so prvič izvedli modno revijo s prvimi kandidatkami za Miss Universe Slovenija. Kandidatke so se morale preizkusiti s pravilno manekensko hojo. Da je bil izziv še večji, so skušale med tem postreči potnikom skodelico kave, kar pa seveda ni bil najlažji izziv. Kot je povedala kandidatka Sara Vidovič je na hitrem vlaku ICS, ki ima nagibno tehniko, bil na odsekih zavojev vlaka to težak izziv. Obdržati koncentracijo pri manekenski hoji in da ne poliješ kave je težko; počutila sem se kot da bi  pila dva dni zapored, se je pošalila.

S to modno revijo se pričenja serija predizborov, kjer bodo dekleta pod vodstvom svetovnega top modela Bernarde Marolt teoretično in tudi praktično spoznale mnoge skrivnosti ženskega lepotnega sveta.

Prve kandidatke za Miss Universe Slovenija,ki se danea predstavljajo na vlaku so:

 • Sara Vidovič
 • Vanessa Preložnik
 • Sara Vanessa Zupan
 • Nina Mikl
 • Ariela Mandelc

Nekaj utrinkov iz prve modne revije na vlaku

Tudi danes spremljamo kandidatke za Miss Universe Slovenije, tokrat drugo skupino deklet.

Objavil/a Grem z vlakom dne 28. avgust 2017

 


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] s Tomom Vebrom
  Tom Veber, svobodni umetnik in kulturni delavec pravi: "Izčrpan sem, zmeraj težje najdem ravnovesje med delom in prostim časom. Kot svoboden umetnik je moje delo, in posledično s tem povezan zaslužek, velikokrat podvrženo negotovosti."
 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]