fbpx

Prvič modna revija na vlaku s kandidatkami za Miss Universe Slovenija

Dogodki, Novice, Zanimivosti

Na vlaku ICS so prvič izvedli modno revijo s prvimi kandidatkami za Miss Universe Slovenija.

Na vlaku ICS so prvič izvedli modno revijo s prvimi kandidatkami za Miss Universe Slovenija. Kandidatke so se morale preizkusiti s pravilno manekensko hojo. Da je bil izziv še večji, so skušale med tem postreči potnikom skodelico kave, kar pa seveda ni bil najlažji izziv. Kot je povedala kandidatka Sara Vidovič je na hitrem vlaku ICS, ki ima nagibno tehniko, bil na odsekih zavojev vlaka to težak izziv. Obdržati koncentracijo pri manekenski hoji in da ne poliješ kave je težko; počutila sem se kot da bi  pila dva dni zapored, se je pošalila.

S to modno revijo se pričenja serija predizborov, kjer bodo dekleta pod vodstvom svetovnega top modela Bernarde Marolt teoretično in tudi praktično spoznale mnoge skrivnosti ženskega lepotnega sveta.

Prve kandidatke za Miss Universe Slovenija,ki se danea predstavljajo na vlaku so:

 • Sara Vidovič
 • Vanessa Preložnik
 • Sara Vanessa Zupan
 • Nina Mikl
 • Ariela Mandelc

Nekaj utrinkov iz prve modne revije na vlaku

Tudi danes spremljamo kandidatke za Miss Universe Slovenije, tokrat drugo skupino deklet.

Objavil/a Grem z vlakom dne 28. avgust 2017

 


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.