fbpx

TERME MARIBOR: MRC FONTANA V SODELOVANJU S HOTELOM HABAKUK

Novice

Terme Maribor, kot svet termalnih užitkov, vam že leta ponujajo sprostitev in rekreacijo z vedno svežimi programi. Naj vas v tokratne novosti MRC Fontane in Wellness centra Habakuk ponesejo današnji sogovorniki… Pot je ekipo “Dobro jutro Slovenija” tokrat ponesla na Štajersko, natančneje v njeno prestolnico, mesto Maribor. V sklopu Term Maribor smo obiskali tamkajšnji medicinsko-rekreacijski […]

Terme Maribor, kot svet termalnih užitkov, vam že leta ponujajo sprostitev in rekreacijo z vedno svežimi programi. Naj vas v tokratne novosti MRC Fontane in Wellness centra Habakuk ponesejo današnji sogovorniki…

Pot je ekipo “Dobro jutro Slovenija” tokrat ponesla na Štajersko, natančneje v njeno prestolnico, mesto Maribor. V sklopu Term Maribor smo obiskali tamkajšnji medicinsko-rekreacijski center (MRC) Fontana, ki svojim obiskovalcem nudi mnoge načine za izboljšanje počutja. Skupaj s hotelom Habakuk in njihovo prav posebno Wellness SPA ponudbo so nam razkrili s čim razvajajo svoje goste ter kaj so nam pripravili novega v letošnjem poletju…

Okvirna predstavitev družbe “Terme Maribor, d.d.”
Dejavnost družbe Terme Maribor d.d temelji na dolgoletni tradiciji hotelirstva, gostinstva in drugih dejavnosti, ki zaokrožujejo celovito turistično ponudbo. V preteklih desetletjih se je oblika in organizacija družbe spreminjala, sedanja je bila zasnovana leta 1990, potem ko so na obrobju mesta odkrili zdravilno termalno (hipermineralno) vodo. Črpamo jo na vrtini v globini 1200 do 1600 metrov, njena temperatura znaša 44 stopinj. To je pomembno zaznamovalo razvoj družbe Terme Maribor.

MEDICINSKO-REKREACIJSKI CENTER FONTANA
Medicinsko-rekreacijski center Fontana svojim gostom v dveh tematskih sklopih ponuja: medicinski del, ki je razdeljen na center za diagnostiko, center za fizioterapijo in rehabilitacijo, ter na center za rekreacijo in sprostitev in v slednjem si boste z bogato izbiro notranjih ter zunanjih bazenov s termalno vodo, različnimi savnami, fitness centrom, masažnimi saloni, solarijem in vodenimi rekreacijskimi programi imeli moč nabrati prave energije za dušo in telo!
Doris Urbančič, vodja prodaje in rekreacije v MRC Fontana: “Imamo tudi ponudbe za mlade družine, vsako nedeljo z otroškim kotičkom od 16. – 19. ure poskrbimo da si starši nekoliko oddahnejo od skrbi za njihove malčke ter si privoščijo sprostitev v savni, masaži ali kako drugače.”

Za dojenčke in ostale malčke imamo v Fontani tudi vadbo v vodi, ki pa je sicer aktualna šele aprila, vendar pa si lahko več o njej preberete na sledečem naslovu: http://www.plavanje-dojenckov.com/, tistim malo starejšim pa vodne urice popestrimo s programom tekmovalne športne aerobike.

Hotel Habakuk se ponaša s prestižnim mednarodnim priznanjem za kakovost v hotelirstvu, leži v prelepem naravnem okolju na obronkih Pohorja.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Na voljo je več zunanjih in notranjih bazenov s termalno vodo, finske savne, turška kopel, solarij in fitnes. V Wellnes – SPA centru si lahko privoščite masažo, nego telesa in obraza, različne obloge za telo, ali pa si uredite pričesko, skratka vse za sprostitev, lepoto in doživetje duha.


Sledite nam


RSS Ustavi se!