fbpx

Spektakularno praznovanje novega leta v Termah Olimia

Novice, Sprostitev, Toplice, Wellness

Vstopili smo v praznični december, čas poln topline in radosti je tu. Čas obdarovanj in medsebojnega druženja. Čas zabav, ki se zaključi z najdaljšo nočjo v letu. Še ne veste, kje jo boste preživeli? Ne skrbite, v Termah Olimia smo za vas pripravili prav posebna doživetja. Naj bo letošnje silvestrovo posebno in drugačno od prejšnjih … čarobno in polno presenečenj.

Za pravi vstop v novo leto je potrebna dobra zabava z glasbo in plesom. Za praznično vzdušje in nepozabno dogajanje v najdaljši noči bosta poskrbeli zasedba Kranjci v Wellness hotelu Sotelias in skupina Selecto v Hotelu Breza.

Preverite ponudbo hotela BREZA –  TUKAJ

Silvestrovanje v hotelih 

Vsakdo tu pa tam sanjari o silvestrovanju na toplem, v kopalkah, v družbi najdražjih … Uresničite svoje sanje še letos in skočite v novo leto v vročih ritmih salse v karibsko obarvanem Family wellnessu Termalija. DJ Ney bo na najdaljšo noč ustvaril vrhunski glasbeni program za nepozabno zabavo. V ritmu salse boste plesali in se zabavali v in ob bazenih ter uživali v odlični ponudbi hrane in pijače. Ne odlašajte, presenetite svojo družino in nazdravite novemu letu kar v kopalkah!

Novoletna zabava na bazenih v ritmu salse

Letos podarite doživetje

Počasi, vendar neizogibno, se bliža čas, ko se boste ponovno odločali o nakupu daril.
Izognite se decembrskemu mrzličnemu nakupovanju in presenetite vaše najbližje kar iz kavča, z darilnim bonom Terme Olimia

Razvajajte svoje najbljižje s posebnimi masažami in edinstvenimi wellness tretmaji. Ali pa jim privoščite uživanje v termalni vodi in prebuditev čutov v edinstvenih savnah najboljšega slovenskega Wellnessa Orhidelia ali nepozabno vodno zabavo na valovih novega Family wellnessa Termalija. Če želite, da bo doživetje res popolno, izberite enega od tematskih paketov z vključenim bivanjem v vrhunskih hotelih s 4* in kraljevski tretma bo zagotovljen.

Več na www.terme-olimia.com


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!