fbpx

Spektakularno praznovanje novega leta v Termah Olimia

Novice, Sprostitev, Toplice, Wellness

Vstopili smo v praznični december, čas poln topline in radosti je tu. Čas obdarovanj in medsebojnega druženja. Čas zabav, ki se zaključi z najdaljšo nočjo v letu. Še ne veste, kje jo boste preživeli? Ne skrbite, v Termah Olimia smo za vas pripravili prav posebna doživetja. Naj bo letošnje silvestrovo posebno in drugačno od prejšnjih … čarobno in polno presenečenj.

Za pravi vstop v novo leto je potrebna dobra zabava z glasbo in plesom. Za praznično vzdušje in nepozabno dogajanje v najdaljši noči bosta poskrbeli zasedba Kranjci v Wellness hotelu Sotelias in skupina Selecto v Hotelu Breza.

Preverite ponudbo hotela BREZA –  TUKAJ

Silvestrovanje v hotelih 

Vsakdo tu pa tam sanjari o silvestrovanju na toplem, v kopalkah, v družbi najdražjih … Uresničite svoje sanje še letos in skočite v novo leto v vročih ritmih salse v karibsko obarvanem Family wellnessu Termalija. DJ Ney bo na najdaljšo noč ustvaril vrhunski glasbeni program za nepozabno zabavo. V ritmu salse boste plesali in se zabavali v in ob bazenih ter uživali v odlični ponudbi hrane in pijače. Ne odlašajte, presenetite svojo družino in nazdravite novemu letu kar v kopalkah!

Novoletna zabava na bazenih v ritmu salse

Letos podarite doživetje

Počasi, vendar neizogibno, se bliža čas, ko se boste ponovno odločali o nakupu daril.
Izognite se decembrskemu mrzličnemu nakupovanju in presenetite vaše najbližje kar iz kavča, z darilnim bonom Terme Olimia

Razvajajte svoje najbljižje s posebnimi masažami in edinstvenimi wellness tretmaji. Ali pa jim privoščite uživanje v termalni vodi in prebuditev čutov v edinstvenih savnah najboljšega slovenskega Wellnessa Orhidelia ali nepozabno vodno zabavo na valovih novega Family wellnessa Termalija. Če želite, da bo doživetje res popolno, izberite enega od tematskih paketov z vključenim bivanjem v vrhunskih hotelih s 4* in kraljevski tretma bo zagotovljen.

Več na www.terme-olimia.com


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.
 • Zaveza Sloveniji: prostor za odprto komunikacijo
  Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je podprlo javno pobudo, saj pristna in odprta komunikacija v praksi pomeni pogoje za uresničevanje strateških usmeritev ministrstva in Vlade pri uresničevanju svojih ciljev.
 • Kako utišati glas notranjega kritika
  Vsi imamo notranjega kritika. To je glas znotraj nas, ki nam šepeta, da nismo dovolj pametni, močni, sposobni, talentirani, privlačni, izobraženi. S tem prebuja dvom in nezaupanje v naše moči in sposobnosti. Del nas je prepričan, da nas ta glas varuje, zato mu verjamemo. Vendar notranjega kritika lahko tudi utišamo!