Spektakularno praznovanje novega leta v Termah Olimia

Novice, Sprostitev, Toplice, Wellness

Vstopili smo v praznični december, čas poln topline in radosti je tu. Čas obdarovanj in medsebojnega druženja. Čas zabav, ki se zaključi z najdaljšo nočjo v letu. Še ne veste, kje jo boste preživeli? Ne skrbite, v Termah Olimia smo za vas pripravili prav posebna doživetja. Naj bo letošnje silvestrovo posebno in drugačno od prejšnjih … čarobno in polno presenečenj.

Za pravi vstop v novo leto je potrebna dobra zabava z glasbo in plesom. Za praznično vzdušje in nepozabno dogajanje v najdaljši noči bosta poskrbeli zasedba Kranjci v Wellness hotelu Sotelias in skupina Selecto v Hotelu Breza.

Preverite ponudbo hotela BREZA –  TUKAJ

Silvestrovanje v hotelih 

Vsakdo tu pa tam sanjari o silvestrovanju na toplem, v kopalkah, v družbi najdražjih … Uresničite svoje sanje še letos in skočite v novo leto v vročih ritmih salse v karibsko obarvanem Family wellnessu Termalija. DJ Ney bo na najdaljšo noč ustvaril vrhunski glasbeni program za nepozabno zabavo. V ritmu salse boste plesali in se zabavali v in ob bazenih ter uživali v odlični ponudbi hrane in pijače. Ne odlašajte, presenetite svojo družino in nazdravite novemu letu kar v kopalkah!

Novoletna zabava na bazenih v ritmu salse

Letos podarite doživetje

Počasi, vendar neizogibno, se bliža čas, ko se boste ponovno odločali o nakupu daril.
Izognite se decembrskemu mrzličnemu nakupovanju in presenetite vaše najbližje kar iz kavča, z darilnim bonom Terme Olimia

Razvajajte svoje najbljižje s posebnimi masažami in edinstvenimi wellness tretmaji. Ali pa jim privoščite uživanje v termalni vodi in prebuditev čutov v edinstvenih savnah najboljšega slovenskega Wellnessa Orhidelia ali nepozabno vodno zabavo na valovih novega Family wellnessa Termalija. Če želite, da bo doživetje res popolno, izberite enega od tematskih paketov z vključenim bivanjem v vrhunskih hotelih s 4* in kraljevski tretma bo zagotovljen.

Več na www.terme-olimia.com


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Loti Palmer: Prepoznajte (narcistične) metode manipulacije
  Oseba z narcističnimi lastnostmi (ali motnjo) potrebuje občutek, da je svet okoli nje tak, kot ga vidi in razume ona, zato si za dosego tega cilja pomaga z različnimi sredstvi. Glavno med njimi je manipulacija. Spoznajte najbolj pogoste oblike in se jim z znanjem in veščinami uprite.
 • Vsak človek ima v sebi čarobno vilo
  Vsak izmed nas si je že kdaj zaželel, da bi imel čarobno moč iz pravljic in bi z njo premikal gore, si uresničeval skrite želje ali pa se maščeval ljudem, ki so nas prizadeli. Tudi jaz imam kdaj tako željo.
 • Ustavi se in prisluhni … zvokom narave … glasu tišine … sočloveku … sebi
  Kaj se zgodi, ko se naše telo umiri, pozornost prenesemo na to, kar čutimo in manj, kar mislimo, ter se prepustimo tihemu opazovanju tega, kar nas v naravi obdaja in kar se v nas naravno poraja?
 • Jasna Dolamič Gričar: Komunikacija je najtrdnejši temelj odnosov
  Dobra komunikacija je najtrdnejši temelj dobrih odnosov. To povem na vsakem srečanju, druženju, vedno, ko dobim za svoj govor priložnost. Izkazalo se je, da je moja trditev, moje prepričanje, moj moto, popolnoma pravilno, več kot pravilno, da drži kot pribito.
 • Gregor Pirc: Ko zboliš, se resno pogovoriš s seboj
  »Rak«. Že samo beseda te zdrami, kaj šele ko pomisliš, da bi se lahko zgodilo tebi. Običajno zboli nekdo iz službe, morda tvoj sosed, meni pa se to ne more zgoditi, pogosto prepričanje opiše Gregor Pirc iz društva Onkoman.